Connect with us

VOLEI

Bogdan Nicolae rămâne antrenor secund la Volei Municipal Zalău


Zălăuanul va continua să facă parte din staff-ul tehnic al vicecampioanei, urmând să lucreze cu “principalul” Bogdan Tănase


Începând din această vară, Volei Municipal Zalău va fi pregătită din nou de un antrenor român. Bulgarul Nikolay Jeliazkov şi polonezul Andrzej Kowal au fost ultimii doi tehnicieni de la formaţia zălăuană, însă pentru noul sezon, conducerea a apelat la Bogdan Tănase.

Tehnicianul vine de la Steaua Bucureşti, dar a mai lucrat în Germania, la VfB Friedrichshafen, la “U” Cluj, la naţionala de juniori a Austriei, dar şi la Naţionala Ungariei.

Bogdan Tănase s-a decis asupra staff-ului tehnic cu care va lucra, astfel că antrenor secund va rămâne tot zălăuanul Bogdan Nicolae.

“Staff-ul tehnic va fi alcătuit de Bogdan Tănase antrenor principal şi Bogdan Nicolae antrenor secund”, informează site-ul oficial de la Volei Municipal Zalău.

Bogdan Nicolae activează la Volei Municipal Zalău din 2013 şi în aceşti 6 ani a lucrat cu antrenori precum Aurel Vlaicu, Stoyan Stoev, Marian Constantin, Nikolay Jeliazkov şi Andrzej Kowal.

Sub conducerea celor doi antrenor, Volei Municipal Zalău urmează să înceapă pregătirile în luna august, însă Bogdan Tănase va avea la dispoziţie un lot restrâns, deoarece mai mulţi jucători sunt convocaţi la Naţională, care va participa la Campionatul European din luna septembrie.

Divizia A1 va începe pe 12 octombrie, iar în prima etapă, Volei Municipal Zalău urmează să joace pe teren propriu cu CSM Bucureşti.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in VOLEI