Connect with us

FOTBAL

Delegare de top pentru asistentul zălăuan Tunyogi Ferencz


Promovat în această vară în Lotul A al arbitrilor, zălăuanul va arbitra primul meci din Liga 1 din acest sezon. Tunyogi Ferencz va oficia la partida dintre FCSB şi FC Voluntari care va avea loc în această seară, la Piteşti


Dacă la nivel de judeţ, arbitrajul sălăjean condus de Gabriel Bârjac are multe lacune, la nivel înalt, Sălajul se poate mândri cu un arbitru asistent în Liga 1. Este vorba de Tunyogi Ferencz, care a promovat în Lotul A în această vară, fiind atent monitorizat de către CCA în ultimii ani.

La câteva săptămâni după ce a fost inclus în lotul arbitrilor de primă ligă, zălăuanul a şi fost delegat la un joc în care evoluează una dintre cele mai titrate echipe din România – FCSB. Astfel, în această seară, de la ora 21.00, asistentul zălăuan va oficia la jocul dintre vicecampioana României şi FC Voluntari. Partida are loc la Piteşti şi va fi condusă la centru de către Adrian Comănescu, în timp ce din brigadă mai face parte asistentul Stelian Slabu, iar rezervă a fost delegat Cătălin Buşi.

Trebuie spus că Tunyogi Ferencz mai are la activ trei partide în Liga 1: CFR – Juventus Bucureşti (octmbrie 2017), Juventus Bucureşti – Concordia Chiajna (noiembrie 2017) şi FC Botoşani – Dinamo (mai 2019).

În urmă cu aproape 4 ani, zălăuanul a mai arbitrat-o pe FCSB la un joc de Cupa României cu Universitatea Cluj.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL