Connect with us

HANDBAL

HC Zalău, fără victorie la Cupa Craiovei. REZULTATELE


Gruparea zălăuană a pierdut jocurile cu CSM Slatina şi SCM Craiova, iar singurul rezultat pozitiv a fost o remiză cu nou-promovata Rapid Bucureşti


Dacă la turneul de la Rm. Vâlcea a avut o prestaţie bună în faţa unor grupări de cupă europeană şi s-a clasat pe locul 3, la Cupa Craiovei, HC Zalău nu a rupt gura târgului, deşi adversarele întâlnite au fost mai slab cotate decât echipele întâlnite la precedentul turneu.

La turneul din Bănie, formaţia antrenată de Gheorghe Tadici a debutat cu o înfrângere în faţa celor de la CSM Slatina, scor 30 – 24, după care tot vineri, HC Zalău s-a duelat cu nou-promovata Rapid Bucureşti.

Scorul final a fost 27 – 27, sălăjencele reuşind să revină în repriza secundă şi să recupereze un handicap de şase goluri, scorul pauzei fiind 17 – 11 pentru formaţia din Bucureşti.

În ultimul joc, gruparea de sub Meseş s-au duelat cu gazdele de la SCM Craiova, formaţie care a câştigat competiţia, după ce a învins şi pe HC Zalău cu 24 – 21. În acest joc, cea mai bună marcatoare a fost Andreea Tecar, care a marcat şapte goluri.

Pentru HC Zalău urmează un nou turneu de verficare – Cupa Consiliului Judeţean Sălaj, care are loc în perioada 16 – 17 august. La acest turneu au mai fost invitate “U” Cluj, CSM Slatina şi SCM Craiova.

Rezultatele de la Cupa Craiovei:

SCM Craiova – Rapid Bucureşti 25 – 17 (14 – 7)

CSM Slatina – HC Zalău 30 – 24 (17 – 14)

SCM Craiova – CSM Slatina 17 – 15 (6 – 6)

Rapid Bucureşti – HC Zalău 27 – 27 (17 – 11)

SCM Craiova – HC Zalău 24 – 21 (12 – 10)

Rapid Bucureşti – CSM Slatina 18 – 23 (8 – 8)

 

Mai multe amănunte, în ediţia tipărită a ziarului de miercuri, 14 august

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL