Connect with us

DIVIZIA A1

CS Volei Municipal îşi schimbă şi statisticianul 


În locul lui Marius Pop care a ajuns la Dinamo, Zalăul l-a adus pe statisticieanul Dan Duroaia, care vine tot de la Steaua București, la fel ca și antrenorul Bogdan Tănase


În această vară, CS Volei Municipal Zalău a schimbat liniile, atât în ce priveşte lotul, cât şi  banca tehnică. Nu mai puţin de 10 voleibalişti noi vom regăsi în tricoul vicecampioanei României, pentru sezonul 2019 – 2020. Şi antrneorul e unul noi, e vorba de Bogdan Tănase, cel care anul trecut se ocupa de destinele formaţiei Steaua Bucureşti, care între timp s-a retras din Divizia A1.

Acestea nu sunt singurele mutări, deoarece gruparea de la poalele Meseşului şi-a schimbat şi statisticianul. Astfel, Marius Pop a părăsit Zalăul şi a ajuns la Dinamo Bucureşti. A fost a doua aventură a scouterului originar din Baia Mare la CS Volei Municipal.

Deşi nu a fost încă anunţat oficial, noul statistician va fi Dan Duroaia, cel care în sezonul trecut a activat la Steaua Bucureşti. În vârstă de 23 de ani, Duroaia este originar din Câmpulung, la fel ca şi antrenorul Bogdan Tănase, cu care lucrează foarte bine de mai mult timp.

De fapt, cei doi au colaborat la Steaua, dar şi la Naţionala Ungariei, acolo unde Tănase a fost selecţioner, iar Duroaia scouter.

De precizat că acesta din urmă a lucrat şi la loturile naţionale ale României. Astfel, la Naţionala Under 18, el a fost statistician, dar şi team -manager.

Dacă şi această mutare se va concretiza, la CS Volei Municipal vom regăsi nu mai puţin de cinci  oameni de la Steaua Bucureşti: antrenorul Bogdan Tănase, jucătorii Alexandru Muscină, Ovidiu Darlaczi şi George Gavriz şi statisticianul Dan Duroaia.

 

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1