Connect with us

FOTBAL

Memorialul de la Jac, din ce în ce mai puternic şi mai spectaculos


Echipa Adrian Cornel Taloş – condusă de Marius Taloş, s-a impus din nou la competiţia organizată în memoria regretatului tânăr care a fost nelipsit de la meciurile echipei favorite AS Creaca Jac, deşi el şi-a trăit viaţa într-un scaun cu rotile.  În echipa câştigătoare am putut remarca mai mulţi jucători cunoscuţi din judeţ şi chiar din Liga a III-a


La finele săptămânii trecute, terenul de fotbal din Jac a fost gazda unui spectacol fotbalistic. Este vorba despre Memorialul “Adrian-Cornel Taloş”, eveniment organizat de AS Creaca Jac, familia Cornel şi Aurica Taloş cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Creaca.

Competiţia este organizată în memoria unui suporter al echipei din localitate, care deşi era imobilizat în scaun cu rotile, era nelipsit de la meciuri, este vorba despre Adrian Cornel Taloş. El a fost fratele fostului “căpitan” de la AS Creaca Jac – Marius Taloş sau “Meme”, după cum îi spun prietenii.

Ajuns la ediţia a III-a, Memorialul “Adrian Cornel Taloş” a adunat la start 5 echipe, care au jucat fiecare cu fiecare pe terenul de fotbal de la Jac. S-a jucat 11 vs 11, iar o repriză a durat 12 minute.

După încheierea jocurilor s-a tras linie şi s-a întocmit clasamentul final, iar pentru a doua oară consecutiv, echipa lui Marius Taloş, denumită în memoria fratelui său, Adrian Cornel Taloş a fost echipa câştigătoare. Echipa FC Cocoşeii s-a clasat pe locul 2, în timp ce podiumul a fost completat de Unirea Brusturi.

“Mulţumesc băieţilor care au acceptat să mergem la Memorialul de la Jac. Ne-am bucurat enorm să fim invitaţi şi ori de câte ori vom fi chemaţi, vom merge cu mare drag. Ne-am simţit extraordinar şi mulţumim frumos familiei Taloş pentru frumoasa primire şi organizarea de nota 10 de care s-a ocupat domnul Samir. Ne bucurăm că am reuşit să câştigăm această competiţie pentru familia Taloş”, ne-a spus Flore Pop, delegatul echipei câştigătoare, în timp ce conducătorul echipei, “Meme” s-a declarat mulţumit de modul în care s-a desfăşurat competiţia.

“Totul a fost foarte OK şi echipele participante au dat dovadă de fair-play. Le mulţumesc băieţilor care au fost la echipa mea, care a purtat numele fratelui meu. A fost o competiţie frumoasă care s-a bucurat de o prezenţă numeroasă. Lumea a fost mulţumită de cum s-a desfăşurat. De acum vom încerca să organizăm acest Memorial în fiecare an. Pe această cale, ţin să le mulţumesc tuturor celor prezenţi, Primăriei şi Consiliului Local Creaca, părinţilor mei şi nu în ultimul rând lui Samir Sabou, pentru tot ce a făcut pentru că el a fost cel mai implicat”, ne-a spus Marius Taloş.

La finalul competiţiei a avut loc şi festivitatea de premiere în care s-au acordat şi premii individuale. O diplomă pentru cel mai bun jucător i-a fost acordată tânărului Teo Sabou, în timp ce Flore Pop a primit o diplomă specială pentru participarea la toate cele trei ediţii.

“Au fost cinci echipe şi a fost o atmosferă foarte plăcută mai ales că după Memorial am avut şi un meci de Cupa României”, ne-a spus şi Samir Sabou, membru în Comisia de Organizare.

După încheierea Memorialului “Adrian-Cornel Taloş”, pe terenul de fotbal din Jac a avut loc şi disputa dintre AS Creaca Jac şi Agronova Dragu din faza a II-a a Cupei României, echipa din Dragu impunându-se cu 2 – 1.


Adrian Cornel Taloş: Marcel Petcu – Marius Taloş, Florin Pop, Sergiu Druhora, Horaţiu Vale, Cristian Ţurcaş, Răzvan Dulap, Marius Rus, Vlad Tohat, Daniel Supuran, Cosmin Bene, Gabriel Ţiriac şi Florin Morar. Delegat: Flore Pop. Conducător: Marius “Meme” Taloş


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL