Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău face recurs la FRF!


Gruparea sălăjeană respectă deciziile Comisiei de Disciplină, însă speră la clemenţă din partea Federaţiei şi va face recurs în ce priveşte penalitatea de 6 puncte


SCM Zalău a debutat oficial miercurea trecută, în Cupa României, cu Olimpia Satu Mare, meci pe care gruparea de sub Meseş l-a câştigat pe teren cu 3 – 2 după prelungiri.

Însă, la finalul jocului, gazdele au depus o contestaţie pe dreptul de joc al unui jucător zălăuan, iar Olimpia a avut câştig de cauză la Comisia de Disciplină şi s-a calificat la “masa verde”.

Pentru SCM Zalău au urmat sancţiuni dure din partea Comisiei, clubul fiind amendat cu 2.200 de lei.

Mai mult, SCM Zalău a primit şi o depunctare de 6 puncte, însă clubul va face recurs la această decizie şi speră la clemenţă din partea Federaţiei.

“Respectăm deciziile Comisiei de Disciplină de la FRF, însă clubul va face recurs în ceea ce priveşte depunctarea de 6 puncte .Suntem la început de drum şi dacă va veni şi o astfel decizie prin care să începem campionatul cu -6 puncte va fi foarte greu. Noi sperăm ca cei din Comisie să se aplece spre doleanţele noastre. Sperăm să avem parte de clemenţă, deoarece s-a făcut o greşeală neintenţionată”, a spus Alexandru Pura, reprezentantul Primăriei Zalău.

Pe data de 14 august, vor fi audiaţi şi oficialii cubluui prezenţi miercurea trecută la Satu Mare.

“Ei vor fi prezenţi la comisie săptămâna viitoare. În funcţie de deciziile stabilite, vom decide şi noi ce vom demersuri vom face”, a mai punctat oficialul Primăriei.

Vom reveni cu mai multe amănunte!

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. Leo

    9 August 2019 at 0:49

    Analfabetii notorii …
    Toti cei din conducere ! Demisia Pura & comp ! URGENT AGEAMIILOR !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL