Connect with us

FOTBAL

Doi sălăjeni, integralişti în prima etapă din Liga a II-a 


Alexandru Cherecheş şi Alexandru Băican au jucat toate minutele pentru ASU Poli Timişoara, respectiv Viitorul Pandurii Tg. Jiu. Dacă echipa lui Cherecheş a fost învinsă pe teren propriu, noua formaţie unde joacă Băican a debutat cu o victorie


Dacă în sezonul trecut, Sălajul a avut trei jucători în Liga a II-a, în campionatul 2019 – 2020, judeţul nostru are doi reprezentanţi. Este vorba de Alexandru Cherecheş şi Alexandru Băican, ambii fiind integralişti în prima etapă. Alexandru Cherecheş continuă să joace pentru ASU Poli Timişoara, formaţie care a avut un debut  nefast de campionat şi a fost învinsă la limită pe teren propriu de CS Mioveni.

Zălăuanul Alexandru Băican a schimbat echipa chiar înainte de startul sezonului. Luceafărul Oradea s-a retras din liga secundă şi a cedat locul celor de la Viitorul Pandurii Tg. Jiu, acolo unde au ajuns majoritatea jucătorilor de la formaţia bihoreană printre care şi Băican. Noua sa echipă a avut parte de un debut excelent şi a câştigat cu 2 – 1 partida de pe teren propriu cu Sportul Snagov.

Atât Alexandru Cherecheş, cât şi Alexandru Băican sunt la al doilea sezon în Liga a II-a. Fundaşul şimleaun a bifat în campionatul trecut 29 de meciuri în liga secundă şi a reuşit să marcheze şi două goluri, în timp ce zălăuanul a strâns nu mai puţin de 31 de partide în tricoul celor de la  Luceafărul Oradea.

Duelul dintre cei doi sălăjeni din Liga a II-a va avea loc în etapa a IX-a, programată în 28 septembrie, confrunatea dintre Viitorul Pandurii şi  ASU Poli Timişoara fiind programată la Tg. Jiu.

În etapa a II-a programată la final de săptămână, ASU Poli Timişoara va juca în deplasare la Pandurii Tg. Jiu, în timp ce Viitorul are parte de o deplasare grea la “U” Cluj.

Să mai spunem că atât Alexandru Cherecheş şi Alexandru Băican au ajuns în fotbalul mare după ce au trecut pe la Viitorul Zalău.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL