Connect with us

FOTBAL

Sportul Şimleu merge în cantonament cu trei grupe de juniori


Primăria oraşului Şimleu Silvaniei pune accentul şi pe fotbalul juvenil, astfel că grupele de juniori C, D şi E vor fi susţinuţi pentru participarea în această vară la un stagiu montan


În momentul în care Primăria a preluat CS Sportul Şimleu, a început să se pună accentul şi mai mult şi pe grupele de copii şi juniori.

Astfel, în această vară, nu mai puţin de trei grupe de juniori vor pleca în cantonament. Mai întâi grupele de juniori D şi E, pregătite de Bogdan Pop, vor pleca de în cursul zilei de joi la un stagiu montan de cinci zile în localitatea Săcuieu (jud. Cluj) din Munţii Apuseni.

Mai apoi, la începutul săptămânii viitoare, grupa de juniori C – pregătită de Vasile Paşca – va merge într-un cantonament de o săptămână la Ocna Şugatag.

Rămânând la grupele de juniori de la Şimleu Silvaniei, să precizăm că sâmbătă au avut loc două partide de verificare în deplasare, în faţa celor de la CAO Oradea.

Echipa de juniori A a început în forţă şi a avut 2 – 0 pe tabela de marcaj, dar s-a pierdut pe  drum şi a pierdut cu 6 – 2.

La juniori D, elevii lui Bogdan Pop au avut o prestaţie foarte bună, câştigând cu 3 – 2, după ce la pauză a fost 3 – 0!

Juniorii A mai au un joc de pregătire în această săptămână, în faţa celor de la CS Atletic Zalău.

Jun. A: CAO Oradea – Sportul Şimleu 5 – 2 (2 – 2)

Jun. D: CAO Oradea – Sportul Şimleu 2 – 3 (0 – 3)

 

Şi seniorii au început seria amicalelor

Marţi, în judeţul Cluj, Sportul Şimleu şi-a verificat forţele în faţa formaţiei Someşul Dej, care în sezonul trecut s-a clasat pe locul 2 în Liga a IV-a Cluj

Sportul Şimleu a început pregătirile pentru noul sezon acum două săptămâni, sub comanda antrenorului George Zima.

La finalul săptămânii trecute, gruparea de la poalele Măgurii trebuia să  joace şi primul meci amical al verii, în faţa formaţiei Unirea Tăşnad. Cum sătmărenii au acuzat o stare de oboseală după jocul de la Sânmartin din Cupa României, partida a fost reprogramată.

În aceste condiţii, primul test sub comanda lui George Zima trebuia să fie cel de miercuri după-amiază de pe Stadionul “Măgura” din Şimleu Silvaniei.

Până la urmă, şi acest meci a fost reprogramat pentru marţi, dar nu  la Şimleu, ci la Dej.

“Cei de la Someşul Dej au spus că  au unele probleme cu mijlocul de transport, astfel că jocul a fost programat până la urmă  în deplasare”, ne-a declarat preşedintele Ioan Gurzău.

Întâlnirea a avut loc marţi în noctură, pe un teren din apropiere de oraşul de pe Someş. Din păcate, şimleuanii au fost de nerecunoscut, fiind surlcasaţi de o formaţie, care în sezonul trecut s-a clasat pe locul secud în Liga IV-a Cluj.

Sâmbătă, de la ora 11.00 (tot în deplasare), va avea loc jocul cu Unirea Tăşnad.

 


Someşul Dej – Sportul Şimleu 7 – 1

𝐀𝐮 𝐦𝐚𝐫𝐜𝐚𝐭: Petrean (3), Brumă (2), Budăcan și Popa, respectiv Paul Ardelean

S𝐩𝐨𝐫𝐭𝐮𝐥: Paul Cosma – Raul Pop, Olimpiu Ardelean, Adrian Dregan, Silviu Crișan – Vlad Pop, Daniel Gut, Alex Cătuna, Dănuţ Contraș – George Pop și Paul Ardelean. Au mai evoluat: Raul Cristuțiu – Raul Zmole, Szatmari și Andrei Chiș. Antrenor: George Zima


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL