Connect with us

TENIS

FOTO. Tenismenii veterani s-au duelat sub Meseş


Timp de patru zile, Baza de Tenis a Primăriei Zalău a găzduit Cupa Municipiului Zalău, o competiţie destinată sportivilor veterani, devenită deja o tradiţie. Cei mai buni tenismeni trecuţi de 35 de ani s-au duleat la Zalău într-o atmosferă plăcută şi pe o vreme însorită


An de an, unul dintre cele mai aşteptate evenimente din Zalău, cel puţin de către tenismenii veterani, este Cupa Municipiului Zalău. Competiţia de tenis de câmp a devenit o tradiţie pentru “capitala” judeţul Sălaj şi în fiecare an, în urbea de sub Meseş vin cei mai buni tenismeni trecuţi de 35 de ani pentru a se duela pentru un trofeu, dar şi pentru a lua parte la o sărbătoare şi de a practica şi sportul în acelaşi timp, deoarece fair-play-ul a fost la el acasă la Baza de Tenis a Primăriei Zalău.

Cupa Municipiului Zalău, competiţia destinată veteranilor este o competiţie ce face parte din cadrul calendarului Federaţiei Române de Tenis de categoria 6 şi anul acesta a fost dotat cu premii totale în valoare de 10.000 de lei. Tenismeni din toată ţara au luat cu “asalt” Zalăul şi în perioada 1 – 4 august au luat startul la una dintre categoriile de vârstă propuse de organizatori pentru ediţia din acest an a Cupei Municipiului Zalău.

De altfel, au fost nu mai puţin de opt categorii de vârstă la masculin, +35, +45, +50, +55, +60, +65, +70 şi +80 de ani, +35 open feminin şi două categorii de dublu +35 şi +55 de ani masculin. La simplu s-a mai jucat şi la categoria +40 de ani, acolo unde Daniel Sitaş a obţinut victorii pe linie şi şi-a adjudecat un nou trofeu în acest an. Totuşi, înainte de această categorie, sălăjeanul Bogdan Cuceu a reuşit să-şi adauge în palmares un nou titlu. Astfel, după ce a triumfat la Simba Invest Trophy la Bacău, tenismenul legitimat la CSM Zalău s-a impus şi la Cupa Municipiului Zalău, reuşind victorii pe linie.

Categoria +45 de ani nu a fost prea darnică cu tenismenii sălăjeni şi toţi cei trei reprezentanţi ai judeţului nostru, Alin Mercea, Budean Sever (ambii de la ACS Sergiu Carp Tennis Club) şi Dan Ruzici (CSM Zalău) s-au oprit în sferturile de finală ale competiţiei.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 7 august.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in TENIS