Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău a început cantonamentul cu 19 jucători


De luni şi până vineri, gruparea zălăuană efectuează o pregătire centralizată, în fiecare zi fiind programate câte două antrenamente


SCM Zalău se află în plină pregătire pentru startul campionatului din Liga a III-a,  iar deja echipa antrenată de Alexandru Pop are la activ trei săptămâni de antrenamente.

În a patra săptămână de pregătire, tehnicianul a programat un cantonament pe plan local, care a început de luni şi se va termina vineri.  Pregătirea centralizată are loc la Stadionul Municipal, iar dimineanţă are loc antrenamentul fizic, în timp ce după-amiază se desfăşoare pregătirea tehnico-tactică.

“Este o perioadă de încărcătură, dar trebuie să ne pregătim cât mai bine fiindcă şi aşa suntem în întârziere”, a spus antrenorul Alexandru Pop, care are la dispoziţie 19 jucători în acest cantonament. Majoritatea dintre ei au fost deja legitimaţi la SCM Zalău, iar conducerea mai urmează să finalizeze actele în cazul lui Andrei Şumlea, jucător care a venit de la Atletic Zalău

Amicalul de sâmbătă cu CSM Satu Mare s-a anulat

Până la prima etapă din Liga a III-a a mai rămas mai puţin de trei săptămâni, iar SCM Zalău speră să profite la maxim de această perioadă. Gruparea zălăuană avea programat sâmbătă al cincilea joc amical, returul cu CSM Satu Mare, care urma să aibă loc la Zalău, însă acest amical a fost anulat, iar sătmărenii au anunţat că nu se mai pot prezenta.

În aceste condiţii, antrenorul Alexandru Pop speră să găsească un alt adversar, astfel încât SCM Zalău să încheie cantonamentul cu un joc de verificare. Cel mai probabil, în 14 august va avea loc Supercupa Sălajului cu Dumbrava Gîlgău, după care în 17 august este programat şi ultimul joc de verificare, cu CFR Cluj II.

Prima etapă din campionat are loc pe 24 august,  componenţa Seriilor, cât şi programul competiţional urmând a se cunoaşte în zilele următoare.


Lotul lui SCM Zalău pentru cantonament:

Claudiu Băican, Andrei Pop, Tudor Mare – Varga Markusz, Răzvan Dulap, Rareş Petruţ-Pop, Andrei Bene, Iustin Ardelean, Denis Laza, Florin Pop, Gabriel Coţi, Raul Saroşi, Daniel Supuran, David Sîrbu, Vlad Marin, Adelin Moroşan, Sebastian Duma, Alex Turcu şi Andrei Şumlea


 

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. ion

    7 August 2019 at 14:05

    Claudiu Băican n-a plecat? Alin Pop de ce nu-i trecut in lot?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL