Connect with us

FOTBAL

AJF Sălaj ţine fotbalul în ”beznă”


Forul condus de Daniel Sabou nu pune la dispoziţia celor care urmăresc fenomenul fotbal informaţii care sunt şi care trebuie să fie publice (formaţii, rezultate, marcatori, cartonaşe, numele arbitrilor şi a observatorului), pentru ca iubitorii fotbalului să poată afla mai multe detalii de la fiecare meci disputat în competiţiile organizate de AJF Sălaj. Conducerea din fotbalul sălăjean are un motiv şocant – confidenţialitatea datelor cu caracter personal, iar în aceste condiţii spectacolul este ţinut la secret


Sportul rege este ţinut  în beznă în Sălaj, de nimeni altcineva decât conducerea Asociaţiei Judeţene de Fotbal, care refuză să comunice publicului foile de joc din Cupa României. Cum fotbal înseamnă spectacol şi spectatori, în judeţul nostru fenomenul devine imposibil, din cauză că cei care îl organizează şi îl coordonează pur şi simplu nu înţeleg pentru ce sunt acolo.

Duminică a avut loc faza a doua a Cupei României la nivel judeţean, fără ca publicul să fie informat de AJF Sălaj despre detalii referitoare la loturile echipelor şi marcatorii din fiecare joc.

AJF Sălaj nu anunţă pe niciun ”canal” public loturile, ghiciţi din ce motiv. Susţine că sunt date cu caracter personal. Lipsa de profesionişti în funcţii importante va sfârşi prin a pune la pământ tot sistemul.

Liderii AJF Sălaj, la nivelul lor, sunt ca un ministru al Transporturilor care spune că autostrăzile sunt păguboase pentru ţară, ca un poliţist care se uită bezmetic din maşină cum o victimă de 15 ani se chinuie pe caldarâm, ca un procuror care aşteaptă zorii să intervină într-un caz de crimă.

Cei de la AJF Sălaj  au decis că spectcolul fotbal trebuie trecut la secret din cauza datelor cu caracter personal, din cauza cărora nu pot fi comunicate spectatorilor informaţii esenţiale.

Probabil, după practica internaţională a serviciilor secrete, vom afla peste 50 de ani cine a jucat duminică – de exemplu la Gârbou (acolo unde primarul Alexandru Spătar aştepta cu mare interes să îşi vadă echipa în ziar), ba poate ni se vor dezvălui atunci pentru strănepoţi, nu numai cine sunt jucătorii, ci şi ce înălţime şi ce greutate are fiecare.

Cum ar fi ca Barcelona să nu-şi anunţe lotul cu care joacă din cauza datelor cu caracter personal? Messi ar trebui să dea multă lume în judecată pentru că s-a ajuns să i se strige numele peste tot.

Secretarul AJF Sălaj, Leontin Moga, şi preşedintele AJF Sălaj, Daniel Sabou, au o mare problemă cu datele cu caracter personal. Pe foarte mulţi sălăjeni, ce se întâmplă în fotbalul din judeţ îi priveşte personal. Pentru că iubesc fotbalul. Şi vor ajunge să-i urască pe cei care îi împiedică să o facă.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL