Connect with us

Ştiri din Sălaj

Regele şoselelor şi stăpânul asfaltului din Zalău – filmul săptămânii. FOTO şi VIDEO


Stăpânul străzilor din Zalău a fost descoperit din întâmplare – nefericită întâmplare – de un jurnalist din Sălaj, zilele trecute, mai exact sâmbătă, 3 august, în jurul orei 14.00, pe aleea care face legătura dintre strada Avram Iancu şi strada Pictor Ioan Sima, o alee cu sens unic, paralelă cu strada Gheorghe Doja


Jurnalistul intră cu autoturismul de pe Avram Iancu pe aleea cu sens unic care merge către Pictor Ioan Sima. Pe la mijlocul aleii, un autoturism merge cu spatele.

Şoferul este atenţionat cu claxonul, să nu facă vreo boacănă şi să acorde prioritate. Numai că şoferul are regulile lui.

Nu vrea să lase maşinile care circulă regulamentar să-şi continue drumul.

Ocupă aleea, convins că el trebuie să iasă cu spatele, pe contrasens, cu pretenţia ca celelalte autoturisme să-i elibereze calea, în loc să le dea acces şi apoi să-şi continue manevra de mers cu spatele.

Ba, supărat că-i claxonat, s-a dat jos din maşină, şi-a luat o mină agresivă şi s-a prezentat la geamul maşinii jurnalistului pentru a-şi manifesta nemulţumirea că nu i se permite să facă ce vrea pe drum şi nu-şi poate impune propriile reguli de circulaţie.

Din defect profesional, jurnalistul se apucă de filmat cu telefonul mobil, moment în care şoferul cu pretenţii de nemăsurat prin lege devine agresiv şi îi “arde“ una jurnalistului peste mâna cu care ţine telefonul.

Trăieşte trauma scandalului şi copilul mic aflat în maşina jurnalistului şi dă în plâns. Şoferul agresiv nu-i impresionat şi îşi continuă agresiunea verbal.

Cum Dragnea invita jurnalistul “la baie“, şi omul nostru îl invită pe jurnalist în mod repetat cu “hai jos, nu mai filma, hai odată jos”.

Ce mai, minute bune de scandal, până când jurnalistul consideră că e momentul să cheme poliţia, mai de dragul liniştirii situaţiei, mai de teamă.

Când aude de poliţie, şoferul cu scandalul îşi ia însă seama şi îşi ia şi tălpăşiţa. Se urcă în maşină şi dus a fost. Regulamentar, cu mers înainte pe sensul unic.

Aşa că poliţiştii ajunşi la faţa locului nu au mai găsit nici scandal, nici scandalagiu. Dar au găsit “urmele“ scandalului, filmarea jurnalistului. Şi s-au întocmit documentele de urmărire penală.

Un cetăţean care se afla cu autoturismul “la coadă“ pe alee în timpul scandalului s-a oferit să devină martor.

Între timp, bărbatul scandalagiu a fost identificat de către poliţişti şi a fost audiat la poliţie.

loading...
Loading...
5 Comments

5 Comments

 1. ion

  6 August 2019 at 16:18

  ce jurnalist?

  • Ioan

   6 August 2019 at 18:59

   analfabetul si in acelasi timp condamnatul penal Artur, de la Graiul Salajului

 2. Ioan

  6 August 2019 at 18:57

  E vorba de Artur de la Graiul Salajului. Nu, nu e jurnalist, e doar un condamnat penal pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice. Nu inteleg de ce ziceti ca un analfabet e jurnalist…

  • pop

   6 August 2019 at 22:36

   du te ma gunoiule

 3. FBI

  6 August 2019 at 19:22

  si ce sa intamplat dupa ????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj