Connect with us

Ştiri din Sălaj

Infractor periculos din Sălaj, încătuşat de poliţiştii de frontieră


Un tânăr de 23 de ani a încercat miercuri seara să intre în ţară pe la Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni din judeţul Satu Mare, însă a fost depistat faptul că pe numele acestuia exista un mandat de executare a pedepsei cu închisoare emis de Judecătoria Jibou


Un individ periculos din judeţul Sălaj a fost depistat miercuri noapte de poliţiştii de frontieră. Mai exact, Z.M., în vârstă de 23 de ani a încercat să intre în ţară în jurul orei 21.00, însă în urma formalităţilor de la frontieră, s-a descoperit faptul că pe numele acestuia era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Jibou.

Tânărul a încercat să intre pe la punctul de frontieră Urziceni, fiind însă descoperit de autorităţi. Acesta are de executat 1 an şi o lună de închisoare pentru infracţiuni de lovire sau alte violenţe, violare de domiciliu şi ameninţare.

“Miercuri, 31 iulie a.c., în jurul orei 21.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru a intra în România cetăţeanul român, Z.M., în vârstă de 23 de ani, din județul Sălaj. Cu ocazia formalităților de frontieră, colegii noștri au constatat că pe numele acestuia este emis, de către Judecătoria Jibou din județul Sălaj, un  mandat de executare a pedepsei cu închisoarea,  începând cu data de 09 iulie 2019. Tânărul are de executat o pedeapsă privativă de libertate de 1 an și o lună pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, violare de domiciliu și amenințare”, spun cei de la Poliția de Frontieră.

Persoana în cauză a fost predată unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Satu Mare în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj