Connect with us

HANDBAL

HC Zalău ia startul la Cupa “Vâlcii”. PROGRAMUL COMPLET


Gruparea zălăuană participă la final de săptămână la cel mai puternic turneu amical intern din această vară, unde va avea ocazia să se dueleze cu trei echipe calificate în cupele europene


În a doua parte a pregătirii, HC Zalău pune un mare accent pe jocurile amicale, astfel încât relaţiile de joc să fie formate cât mai bine până la startul campionatului.

Exact o lună de zile are la dispoziţie echipa zălăună să se pună la punct la acest capitol, iar până la debutul în noua ediţie a Ligii Naţionale, gruparea de sub Meseş urmează să dispute nu mai puţin de 11 jocuri amicale.

Trei dintre ele vor avea loc vineri şi sâmbătă, la Râmnicu Vâlcea, unde HC Zalău participă la Cupa Vâlcii – ediţia a II-a, care este unul dintre cele mai puternice turnee amicale organizate în această perioadă în ţară.

La turneul organizat de SCM Rm. Vâlcea, HC Zalău va debuta tocmai cu campioana României, partida cu formaţia gazdă urmând a avea loc vineri, de la ora 10.00. Tot vineri, gruparea de sub Meseş va juca de la ora 17.00 cu Corona Braşov, urmând ca sâmbătă, de la ora 10.00, să aibă loc duelul cu SCM Craiova.

“Începem să implementăm pregătirea specifică şi vom disputa o serie de jocuri amicale, la fiecare final de săptămână. Participăm la final de săptămână la un puternic turneu, unde vom întâlni doar echipe de cupe europene. Acum rămâne de văzut cât sunt de tari jucătoarele noastre şi de concentrate. Îmi doresc să nu avem accidentări şi să intrăm în formulă completă în campionat.La partea fizică, când nu este contact eşti mulţumit de toate, dar vom vedea când trecem la partea care ne interesează, jocurile, cum se mişcă fiecare dintre jucătoare”, ne-a declarat Gheorghe Tadici.

În perioada 9 – 10 august, HC Zalău va fi prezentă şi la Cupa Craiovei, acolo unde le va avea ca şi adversare pe SCM Craiova, CSM Slatina şi Rapid Bucureşti, formaţia bucureşteană fiind invitată după ce Corona Braşov a anunţat că nu mai participă.

În perioada 16 – 17 august este programat turneul de la Zalău, unde au fost invitate SCM Craiova, CSM Slatina şi “U” Cluj, iar până la primul meci oficial, cel din 31 august, cu CSM Bucureşti, gruparea zălăuană va mai susţine o “dublă” amicală cu Gloria Bistriţa. Jocurile vor avea loc la Zalău, pe 23 şi 24 august.


Programul turneului de la Vâlcea:

Vineri, ora 10.00: SCM Râmnicu Vâlcea – HC Zalău

Ora 12.00: SCM Craiova – Corona Braşov

Ora 17.00: HC Zalău – Corona Braşov

Ora 19.00: SCM Rm. Vâlcea- SCM Craiova

Sâmbătă, ora 10.00: HC Zalău – SCM Craiova

Ora 12.00: SCM Rm. Vâlcea – Corona Braşov

Ora 13.30: Festivitatea de premiere


 

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL