Connect with us

DIVIZIA A1

Echipă nouă pentru Mihai Gheorghiţă 


După ce s-a despărţit de Volei Municipal Zalău, internaţionalul a ales o rivală a Zalăului şi a semnat cu Arcada Galaţi


O serie de jucători importanţi au fost la final de contract cu Volei Municipal Zalău în această vară printre care şi Mihai Gheorghiţă. Voleibalistul a avut două “aventuri” la gruparea de sub Meseş, iar prima dată a ajuns la Zalău în anul 2012 şi a stat până în 2016. În sezonul 2016 – 2017, internaţionalul a fost la Steaua, tocmai în stagiunea când Volei Municipal Zalău a fost campioana României.

În 2017, Gheorghiţă a revenit la gruparea zălăuană cu care anul acesta fost vicecampion. Contractul său s-a terminat la finalul stagiunii trecute, însă din câte se pare centrul a ales altă destinaţie.Ofertat şi de nou-promovata Gloria Buzău, Mihai Gheorghiţă a ales o echipă mult mai valoroasă şi a semnat tocmai cu o rivală a Zalăului.

Astfel, internaţionalul a ajuns la Arcada Galaţi, care după transferurile efectuate în această vară devine principala favorită la câştigarea campionatului.

“Mi-am încheiat contractul cu Volei Municipal Zalău şi am semnat cu Arcada Galaţi. Speră să am o evoluţie cât mai bună şi să câştigăm campionatul”, a spus voleibalistul.

Tot în această vară, de la Volei Municipal Zalău la Arcada Galaţi s-a mai transferat un alt internaţional, este vorba de Ciprian Matei. Şase sezoane a petrecut Mihai Gheorghiţă la formaţia zălăuană, cu care a câştigat patru medalii de argint, dar şi două Cupe ale României.

În acest moment, Mihai Gheorghiţă se află în pregătiri cu echipa naţională, care în luna septembrie va participa la Campionatul European, după o pauză de 24 de ani.

În pregătiri cu Naţionala se află şi patru jucători de la Volei Municipal Zalău, Andrei Spînu, Cristian Bartha, Gabriel Cherbeleaţă şi Alexandru Muscină, dar şi zălăuanul Rareş Bălean, cel care în această vară s-a transferat în Germania.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1