Connect with us

FOTBAL

Alexandru Pop: “Nici nu mă gândesc să nu câştigăm meciul de la Satu Mare”


După mai bine de două săptămâni de pregătire, perioadă în care a susţinut şi trei jocuri amicale, SCM Zalău dispută miercuri după-amiază şi primul meci oficial, iar antrenorul zălăuanilor este încrezător înaintea acestui duel


Gruparea zălăuană va juca în Cupa României cu Olimpia MCMXXI Satu Mare, formaţie care a câştigat faza judeţană a Cupei în judeţul vecin.

Cu toate că încă nu are lotul definitivat, SCM Zalău pare favorită, iar antrenorul Alexandru Pop speră ca jucătorii săi să de-a totul pe teren.

“Chiar dacă timpul a fost scurt şi noi am început de la zero, nici nu mă gândesc să nu câştigăm meciul de la Satu Mare. Până la urmă noi suntem o echipă de Liga a III-a şi avem nişte pretenţii. Chiar dacă suntem o echipă nou-formată, iar jucătorii sunt pe un fond de oboseală, fiindcă am făcut multe antrenamente, ei trebui să intre în teren doar cu gândul la victorie.Nu cunosc multe amănunte despre adversar, dar  pe mine nu mă prea interesează echipa adversă ci noi să ne facem jocul nostru. Mergem la Satu Mare să câştigăm. Chiar dacă nu avem încă lotul finalizat, cu jucătorii pe care îi avem la dispoziţie trebuie să câştigăm şi să ne calificăm. Jucătorii trebuie să demonstreze că merită să fie la echipă”, ne-a declarat Alexandru Pop.

Dacă SCM Zalău a început pregătirile de mai bine de două săptămâni şi adversara din Cupă se antrenează de miercurea trecută şi sâmbătă a susţinut primul amical, cu Unirea Tăşnad, pe care l-a pierdut cu 5 – 3.

Olimpia MCMXXI Satu Mare este primul adversar din jocurile oficiale pentru SCM Zalău, partida de miercuri urmând să conteze pentru prima fază a Cupei României. Zalăul are statutul de echipă de Liga a III-a, dar Olimpia nu se sperie de formaţia sălăjeană şi mizeză la acest joc pe dorinţa de afirmare a jucătorilor, dar mai ales pe susţinerea publicului.

Antrenorul Ioan Donca se mai bazează pe prezenţa unui public numeros, dar şi pe susţinerea galeriei.

“În sezonul trecut am câştigat toate meciurile, dar am cucerit şi Cupa, cu toate că am fost o echipă de Liga a V-a, ceea ce nu este puţin lucru. Am început pregătirile de 10 zile şi am disputat un amical cu Unirea Tăşnad, iar acum aşteptăm optimişit meciul cu cei de la Zalău. Pentru noi înseamnă ceva să jucăm cu o echipă de Liga a III-a.Aşteptăm peste 1.000 de spectatori. Vom avea şi galerie care ne va susţine, iar pentru noi va fi o sărbătoare meciul cu SCM Zalău”, ne-a declarat Ioan Donca.

Tehnicianul de la Olimpia are deja câteva date despre SCM tocmai de la Claudiu Cornaci.

“Am primit unele informaţii despre SCM de la Claudiu Cornaci, cu care eu colaborez la juniori. Chiar dacă SCM s-a format în această vară, oricum au câţiva jucători buni, care au mai jucat în Liga a III-a. Este un meci de Cupă şi pornim cu şanse egale.  Este o competiţie a surprizelor, iar noi mizăm pe ambiţia jucătorilor şi pe susţinerea suporterilor. Tratăm cu respect echipa din Zalău”, a mai spus antenorul de la Olimpia, care este tehnician şi la Juniorul Satu Mare.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL