Connect with us

HANDBAL

Tadici a tras concluziile după cantonament


“Ne-am atins scopul şi consider că am făcut o pregătire completă, care a avut toate ingredientele necesare”, a spus antrenorul de la HC Zalău


Aproape două săptămâni, HC Zalău s-a aflat în cantonamentul de la Cheile Grădiştei.

În stagiul de pregătire, Tadici s-a deplasat cu 16 jucătoare, dar în ultima săptămână de pregătiri, la lot a venit şi Alexandra Vrabie, care nu a putut fi prezentă de la început, având în vedere că a participat cu Naţionala de tineret la Campionatul European din Ungaria.

HC Zalău s-a pregătit în formulă completă în ultima săptămână a cantonamentului, când a susţinut şi patru jocuri de verificare.

Au fost mai degrabă antrenamente tehnico-tactice comune cu Dunărea Brăila şi Gloria Buzău, în care antrenorul Tadici a putut vedea la treabă toate jucătoarele din lot.

În cantonamentul de la Cheile Grădiştei, HC Zalău urma să joace un amical şi cu SCM Rm. Vâlcea, însă jocul nu s-a mai disputat din cauza unui deces în familia antrenorului Florentin Pera.

După o perioadă intensă de pregătire de 12 zile, HC Zalău s-a întors vineri spre casă, iar antrenorul Gheorghe Tadici s-a declarat mulţumit de modul în care s-au pregătit jucătoarele sale.

“În mare măsură ne-am atins scopul în acest cantonament. Am urmărit o pregătire mixtă şi am combinat pregătirea fizică, cu cea tehnică şi tactică, dar am mai reuşit să legăm şi patru jocuri, care au fost extrem de benefice. Consider că am făcut o pregătire completă care a avut toate ingredientele necesare. În proporţii mari, toate jucătoarele şi-au făcut treaba din punct de vedere fizic”, ne-a declarat Gheorghe Tadici.

După stagiul de pregătire, jucătoarele au primit două zile libere, iar de luni au revenit la treabă şi se pregătesc pe plan local, urmând ca la finalul fiecărei săptămâni până ce începe Liga Naţională, HC Zalău să susţină jocuri amicale.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL