Connect with us

FOTBAL

FOTO și VIDEO. A început asaltul de sub Măgură pentru Liga a III-a


Sportul Şimleu s-a reunit cu mari speranţe la promovarea în eşaloanele superioare, acolo unde nu a mai ajuns de aproape un deceniu. Sub comanda noului antrenor se află nu mai puţin de 25 de jucători, între care şi şapte achiziţii


La un deceniu de când Sportul Şimleu promova în premieră în al doilea eşalon, sub Măgură se doreşte din nou cu adevărat performanţă.

Semnalul revenirii a fost dat de primarul Septimiu Ţurcaş, cel care anunţa încă de la începutul anului că la Şimleul Silvaniei se doreşte promovarea în Liga a III-a.

George Zima vine la Şimleu cu programe învăţate de la actualii antrenori de la FCSB şi “U” Cluj

Ca urmare, în această vară a fost adus un antrenor cu un CV remarcabil, este vorba de orădeanul George Zima, cel care la doar 28 de ani a avut deja şansa de a lucra cu actualul antrenor de la FCSB – Bogdan Andone – sau cu tehnicianul celor de la “U” Cluj – Cristian Dulca.

Totul s-a întâmplat în ultimii doi ani, în care tânărul tehnician a ocupat banca tehnică a formaţiei Energeticianul, care a evoluat în Liga a II-a! Din staff-ul tehnic mai fac parte Tudor Ulmeanu (antrenor secund) şi Sipos Jozsef (antrenor cu portarii).

Săptămâna trecută, noul antrenor al Şimleului a sunat adunarea, iar la reunire s-au aflat nu mai puţin de 25 de jucători!

Dacă de la echipă nu a plecat nimeni, lista venirilor este una stufoasă.

Se pune accentul pe jucătorii şimleuani

Încă din capul locului, preşedintele Ioan Gurzău a precizat că CS Sportul doreşte readucerea acasă a talentelor care în ultimii ani au activat la alte grupări din Sălaj şi din alte judeţe.

Fiind vorba doar de Liga a IV-a, e logic că la Şimleu nu puteau fi aduşi jucătorii emblematici ai oraşului, precum Liviu Antal (FC Vilnius Žalgiris – prima ligă din Lituania), Alex Cherecheş (ASU Poli Timişoara – Liga a II-a), Daniel Pop (Gaz Metan Mediaş II – Liga a III-a) sau Vlad Opriş (FC Comuna Recea – Liga a III-a).

Au venit, însă, alţi jucători talentaţi, deocamdată șapte nume, dar lista nu e închisă.

Aproape toți sunt originari din Șimleu Silvaniei, dar şi foşti campioni judeţeni cu Sportul şi anul 2014.

În ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 31 iulie, puteți vedea amănunte despre toate transferurile realizate, despre programul echipei, despre partidele amicale, dar şi o declaraţie a preşedintelui Ioan Gurzău despre bătălia la titlu şi despre rivala Rapid Jibou, care s-a întărit cu cei mai buni jucători de la campioana Unirea Mirşid.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL