Connect with us

FOTBAL

Debut oficial pentru SCM Zalău


Formaţia pregătită de Alexandru Pop susţine primul joc oficial din istoria echipei, urmând ca miercuri după-amiază să evolueze în prima fază a Cupei României, în deplasare la Olimpia Satu Mare, o formaţie înfiinţată în vara trecută de fanii de la Olimpia


Miercuri, ora 17.30, Stadionul “Someşul” din Satu Mare:

Olimpia MCMXXI Satu Mare – SCM Zalău

Datorită celor de la Unirea Mirşid, Sălajul are din nou echipă în Liga a III-a, după ce campioana Sălajului a cedat drepturile sportive şi de participare în campionat celor de la SCM Zalău. Cum Unirea Mirşid a câştigat şi faza judeţeană a Cupei României şi s-a calificat în faza naţională, acest drept îi revine echipei zălăuane, care va evolua miercuri după-amiază, în faza I a competiţiei organizate de Federaţia Română de Fotbal.

Adversara celor de la SCM Zalău este un nume cunoscut în fotbalul românesc, Olimpia Satu Mare, însă este vorba de o echipă înfiinţată de suporterii Olimpiei, care au început un nou-proiect, din Liga a V-a.

În sezonul trecut, Olimpia MCMXXI a câştigat toate jocurile din Liga a V-a Satu Mare şi a promovat la pas în Liga a IV-a, dar a mai reuşit o performanţă, câştigând faza judeţeană a Cupei, după ce a trecut de mai multe echipe din Liga a IV-a!

Deşi este o echipă nou-promovată în eşalonul al patrulea, Olimpia are în lot jucători tineri, dornici de afirmare, care au mai trecut pe la LPS Satu Mare sau  la Olimpia. Gruparea sătmăreană pregătită de Ioan Donca are în lot şi un jucător portughez Kennedy Resende, de 22 de ani, care recent a fost transferat la Satu Mare.

Deşi Cupa României nu reprezintă obiectivul principal pentru SCM Zalău, gruparea de sub Meseş vrea să câştige jocul de la Satu Mare, pentru a avea parte de un debut bun, care să le de-a moral bun jucătorilor lui “Duţu” Pop pentru meciurile următoare.

În momentul de faţă, gruparea de sub Meseş nu are definitivat lotul, însă cu toate acestea, SCM Zalău speră să câştige şi să se califice în faza a II-a, care va avea loc pe 14 august, unde adversara zălăuanilor ar putea fi o echipă de Liga a III-a.

Partida dintre Olimpia MCMXXI Satu Mare şi SCM Zalău se dispută miercuri, de la ora 17.30, pe Stadionul “Someşul” din Satu Mare.

 

Mai multe amănunte, în ediţia tipărită a ziarului de miercuri 

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL