Connect with us

HANDBAL

HC Zalău şi-a anunţat prezenţa şi la Cupa “Craiovei”


Al doilea turneu de verificare pentru HC Zalău va avea loc în 9 – 10 august, în Bănie, unde vor mai participa SCMU Craiova, Corona Braşov şi CSM Slatina


HC Zalău şi-a definitivat din timp programul turneelor de verificare, însă pe ultima sută au intervenit unele modificări. Iniţial, al doilea turneu de verificare la care trebuia să participe HC Zalău era la Cluj-Napoca, în perioada 9 – 10 august, însă acesta a fost anulat, deoarece sala este ocupată pentru Campionatul European de judo. Pentru a nu rămâne fără jocuri amicale în al doilea weekend din august, Gheorghe Tadici a căutat rapid altă soluţie, iar HC Zalău a confirmat deja prezenţa la Cupa “Craiovei”. Astfel, al doilea turneu de pregătire va fi pe terenul celor de la SCM  Craiova, unde HC Zalău se va duela cu echipa locală, cu Corona Braşov şi cu CSM Slatina.În luna august, gruparea de sub Meseş va susţine 11 jocuri de verificare. Primele trei vor fi în perioada 2 – 3 august, la Râmnicu Vâlcea, unde HC Zalău va întâlni campioana României, Corona Braşov şi SCMU Craiova.

Trei jocuri amicale vor avea loc la turneul de la Craiova, după care în perioada 16 – 17 august are loc turneul de la Zalău, unde au fost invitate SCM Craiova, CSM Slatina şi “U” Cluj. Perioada de pregătire se va încheia cu o “dublă” amicală cu Gloria Bistriţa, care va avea loc pe 23 şi 24 august. HC Zalău va susţine primul meci oficial pe 31 august, urmând să întâlnească în prima etapă pe teren propriu, pe vicecampioana CSM Bucureşti.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL