Connect with us

DIVIZIA A1

Cristian Bartha, încă un sezon la Volei Municipal Zalău  


Deşi a avut mai multe oferte, coordonatorul şi-a pus semnătura pe un nou contract cu vicecampioana României şi va bifa al doilea sezon în tricoul Zalăului


Faţă de vara trecută când şi-a format aproape toate echipa încă din primele săptămâni după terminarea sezonului, Volei Municipal Zalău s-a mişcat mai lent pe piaţa transferurilor în această vară. Problemele financiare au dus la această situaţie, însă cu toate acestea, conducerea a discutat cu unii jucători, chiar şi cu cei care au fost doriţi din “garda veche”.

Leo Dal Bosco a fost primul jucător cu care vicecampioana a semnat prelungirea, iar în tratative a fost şi Cristian Bartha. Coordonatorul a avut mai multe oferte în această vară, dar a fost dorit insistent şi la Volei Municipal Zalău, iar din câte se pare, conducerea i-a propus un salariu mai mare.

Odată ce vicecampioana a aflat că a primit susţinere financiară şi Cristian Bartha a semnat prelungirea contractului, astfel că va evolua în tricoul Zalăului şi în sezonul 2019 – 2020.

În vârstă de 33 de ani, Cristian Bartha a ajuns la Zalău în vara trecută, după un sezon perfect la Tricolorul Ploieşti, cu care a câştigat eventul. Bartha a mai jucat în perioada 2014 – 2015 la Arcada Galaţi, iar în sezonul 2015 – 2016 a fost la SCMU Craiova, echipă cu care a devenit campion.

Ridicătorul naţionalei a mai jucat în România pentru Steaua, formaţie la care a şi debutat la seniori, iar în Franţa a fost la mai multe echipe din ligile inferioare. Cristian Bartha este al treilea jucător din sezonul trecut care continuă la Zalău, alături de Leo Dal Bosco şi Andrei Spînu.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1