Connect with us

Ştiri din Sălaj

Cântece şi jocuri tradiţionale din Chile sau Mexic, în weekend la Zalău


Sălăjenii care vor participa la cea de-a XLIV-a ediţie a Festivalului Internaţional de Folclor “Ecouri Meseşene” vor avea ocazia să asculte şi să urmărească câtece şi jocuri tradiţionale din diferite zone ale Europei, America de Sud sau America de Nord


Aflat la cea de-a 44-a ediție, Festivalul Internațional de Folclor «Ecouri Meseșene» invită publicul iubitor de folclor astăzi, 26 iulie și duminică, 28 iulie la spectacole susținute de artiști și ansambluri din țară și străinătate, copii și tineri dar și formații și soliști profesioniști.

În organizarea Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj, instituție aflată în subordinea CJ Sălaj, delegațiile venite din străinătate pentru a participa în cadrul evenimentului au fost salutate, urându-li-se bun venit în Sălaj de către președintele CJ Sălaj, dl. Tiberiu MARC în cadrul unui eveniment organizat în acest sens, vineri 26 iulie.

În speranța că artiștii și ansamblurile participante în cadrul celei de-a 44-a ediții a Festivalului Internațional de Folclor «Ecouri Meseșene» vor aprecia acestă parte a României pe cât iubește publicul local folclorul, vă invităm să descoperiți astăzi, 26 iulie și duminică, 28 iulie a.c. tradiții, cântece și jocuri tradiționale din diferite zone ale României (Alba, Brașov, Maramureș, Olt, Sălaj) precum și din estul Europei (Serbia, Bulgaria, Polonia, Slovacia, Ungaria) ori din Chile și Mexic.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj