Connect with us

FOTBAL

Transfer de marcă la Rapid Jibou, tocmai de la rivala Dumbrava Gîlgău!


Gruparea pregătită de Emil Ionaş şi Flore Pop şi-a asigurat serviciile unuia dintre cei mai apreciaţi mijlocaşi din Liga a IV-a Sălaj, acesta având experienţă şi la nivelul Ligii a III-a


Având în vedere că de la Unirea Mirşid au venit cei mai importanţi jucători, Rapid Jibou aproape că are finalizat lotul pentru sezonul 2019 – 2020.

Totuşi, gruparea de pe Someş a apelat şi la alte întăriri, iar din primele zile de când a fost numit director sportiv la Rapid Jibou, Flore Pop a reuşit şi primul transfer, unul de marcă, în condiţiile în care la gruparea de pe Someş a fost adus un jucător cu experienţă tocmai de la rivala Dumbrava Gîlgău.

Mijlocaşul Gabriel Ţiriac a fost convins să vină la Jibou să pună umărul la câştigarea campionatului şi la promovara în Liga a III-a.

“Gabriel Ţiriac este primul meu transfer efectuat la Jibou. Este un jucător cu mare experienţă şi mă bucur că a acceptat să vină la Rapid Jibou. Sper să cuceresc publicul jibouan cu acest transfer de la rivala Dumbrava Gîlgău”, ne-a declarat Flore Pop.

Gabriel Ţiriac a jucat în ultimii ani la Dumbrava Gîlgău, dar jucătorul are şi experienţa Ligii a III-a, acesta evoluând câteva sezoane în tricoul lui FC Zalău. În schimbul acestui transfer, Rapid Jibou a cedat nu mai puţin de cinci juniori la vicecampioana Sălajului.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL