Connect with us

FOTBAL

Un fundaş cu experienţă în ligile superioare vine la SCM Zalău


Răzvan Dulap – fost jucător şi la FC Zalău – care a mai trecut pe la “U” Cluj, ASA Tg. Mureş, Metalurgistul Cugir, CSM Reşiţa şi FC Hunedoara se află de ieri la SCM Zalău, grupare pentru care a debutat în amicalul cu Recea


După aproape două săptămâni de pregătire, antrenorul Alexandru Pop şi-a format o idee despre toţi jucătorii pe care i-a avut la dispoziţie, iar deja SCM Zalău a oprit în lot 15 jucători.

Gruparea de sub Meseş este încă în căutare de întăriri şi are nevoie şi de fotbalişti cu experienţă. În aceste condiţii, oficialii echipei au apelat la Răzvan Dulap, un fundaş care a mai trecut şi pe la FC Zalău, în returul sezonului 2014 – 2015, când “alb-albaştrii” s-au luptat la promovare.

Fundaşul de 23 de ani are experienţa ligilor superioare, după ce a mai trecut pe la Unviersitatea Cluj, ASA Tg. Mureş, Şoimii Pâncota, Metalurgistul Cugir, CSM Reşiţa şi FC Hunedoara, iar de miercuri a venit la SCM Zalău, echipă pentru care a jucat în amicalul cu Recea.

“Mă bucur că a venit şi Răzvan Dulap. Este un fundaş cu mare experienţă pe care îl doresc la echipă. Ne va ajuta foarte mult, deoarece a jucat mulţi ani în ligile superioare şi se vede că este fotbalist bun. Cu încă trei jucători de talia lui nu am avea nicio emoţie în campionat”, a spus antrenorul Alexandru Pop.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL