Connect with us

HANDBAL

HC Zalău se pregăteşte intens în cantonament  


Stagiul de pregătire de la Cheile Grădiştei se va încheia sâmbătă, dar până atunci, formaţia zălăuană va susţine şi câteva partide amicale cu Gloria Buzău şi Dunărea Brăila


De la începutul săptămânii trecute, HC Zalău se află în cantonament la Cheile Grădiştei, acolo unde antrenorul Gheorghe Tadici s-a deplasat cu 16 jucătoare. În acest stagiu, formaţia sălăjeană se pregăteşte intens, iar antrenorul Zalăului a programat antrenamente mixte, zălăuancele urmând să pună accent pe partea fizică, dar şi pe pregătirea tehnico-tactică. În cantonamentul de la Cheile Grădiştei, HC Zalău trebuia să joace primul amical cu campioana SCM Rm. Vâlcea, însă acest joc a fost anulat, din cauza unui deces în familia antrenorului Florentin Pera. Gruparea de sub Meseş mai are de stat câteva zile în stagiul de pregătire, cantonamentul urmând să se termine la final de săptămână.

Până atunci, Dana Abed-Kader şi colegele sale au programate câteva jocuri de verificare cu Gloria Buzău şi Dunărea Brăila, echipe care în această perioadă se află la Cheile Grădiştei.După mai bine de o săptămână de pregătire intensă, Gheorghe Tadici s-a declarat mulţumit de  cum se pregătesc elevele sale, dar mai ales de faptul că nicio jucătoare nu a întâmpinat probleme medicale.

“Este o perioadă cu încărcătură mare şi mai apare câte o contractură sau durere, dar în  general lucrurile merg bine. Sigur, este loc şi de mai bine, dar ceea ce ne-am propus până acuma am realizat şi am atins toţi parametri. Mai avem câteva zile de pregătire la Cheile Grădiştei, dar după ce vom reveni acasă vom continua pregătirea pe plan local şi în luna august vom disputa mai multe jocuri amicale”, ne-a declarat Gheorghe Tadici.

HC  Zalău va reveni din cantonament vineri după-amiază sau sâmbătă, după care fetele vor avea două zile libere. De luni, pregătirile se vor relua pe plan local, urmând ca la finalul săptămânii viitoare, HC Zalău să participe şi la primul turneu amical, la Rm. Vâlcea.

În formulă completă, după ce la echipă a ajus şi Alexandra Vrabie

Gheorghe Tadici a deplasat 16 jucătoare în cantonamentul de la Cheile Grădiştei, dar de luni, are tot lotul la dispoziţie după ce s-a alăturat echipei şi extrema Gabriela Vrabie. Handbalista nu a putut fi prezentă de la început la pregătiri cu HC Zalău, deoarece în această perioadă a participat cu naţionala de tineret a României la Campionatul European din Ungaria, unde “tricolorele” s-au clasat   pe locul 5.  Extrema adusă de la LPS Brăila a efectuat marţi primul antrenament cu HC Zalău iar în aceste zile va avea ocazia să joace în partidele amicale cu Gloria Buzău şi Dunărea Brăila.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL