Connect with us

FOTBAL

Raul Stanciu rămâne la Minaur Baia Mare  


Chiar dacă a fost contactat în această vară de cei de la SCM Zalău, fotbalistul zălăuan a preferat să îşi continue activitatea fotbalistică la gruparea maramureşeană, care în sezonul viitor are intenţii de a se bate la promovarea în Liga a II-a


Când FC Zalău s-a desfiinţat, Raul Stanciu a plecat la Unirea Tăşnad, formaţie pentru care a jucat un an şi jumătate, în Liga a III-a.

În iarnă, fotbalistul zălăuan a ajuns la o echipă cu pretenţii şi s-a transferat la Minaur Baia Mare, care în campionatul trecut s-a clasat pe podium în Seria a V-a.

Raul Stanciu a fost un jucător de bază în echipa antrenată de Dorin Toma şi a marcat câteva goluri importante, dar în sezonul următor îşi propune şi mai multe reuşite.

Tocmai de aceea, fotbalistul zălăuan a preferat să continue la Minaur Baia Mare, deşi în această vară a fost contactat şi de cei de la SCM Zalău.

“M-au contactat cei de la SCM Zalău, dar nu am avut nicio discuţie concretă şi voi continua la Minaur Baia Mare, echipă cu care mai am contract un an de zile”, a spus Raul Stanciu, care de săptămâna trecută a început pregătirile pentru noul sezon, de la care maramureşenii au aşteptări mari.

“Deocamdată nu s-a anunţat obiectivul, dar noi ne propunem promovarea. Vreau să mă pregătesc cât mai bine, să fiu sănătos şi să dau totul pe teren ca să îmi ajut echipa”, a mai spus Raul Stanciu.

În sezonul următor, Minaur Baia Mare o va avea colegă de serie pe SCM Zalău, formaţie care a avut intenţii să îl transfere pe Raul Stanciu.

“Mă bucur că după o pauză de doi ani, Zalăul are din nou echipă de Liga a III-a şi este foarte bine ca s-a reuşit acest lucru. Pe viitor există o variantă să mă întorc la Zalău, dar acum sunt la Baia Mare şi vreau să joc cât mai bine”, ne-a declarat fostul căpitan de la FC Zalău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL