Connect with us

FOTBAL

Ioan Gurzău: “Ne dorim ca anul viitor Şimleul să fie pe harta fotbalului românesc la nivel de Liga a III-a”


Preşedintele de la Sportul Şimleu are planuri mare pentru sezonul viitor, în care obiectivul echipei este promovarea în Liga a III-a. În acest sens, la gruparea de sub Măgură a fost adus un antrenor din afara judeţului, care în sezonul trecut a fost chiar şi principal în liga secundă la Energeticeanul


Istoria fotbalului şimleuan a fost reacapitulată la evenimentul de duminică, la care au fost prezenţi atât foşti jucători de la Silvania, cât şi foşti jucători de la echipele care au reprezentat Şimleul în Divizia C.

Toţi invitaţii s-au simţit bine şi au depănat amintiri din perioadele frumoase ale “sportului rege” de sub Măgură.

“A fost un eveniment frumos la care ne-am strâns în număr mare. A fost un moment plăcut pentru toţi invitaţii şi toţi au apreciat această întâlnire în cadrul căreia ne-am putut aduce aminte de vremurile frumoase de la Şimleu. Fotbalul şimleuan a trăit momente frumoase, mai ales în Liga a II-a, care nu se vor uita niciodată”, ne-a declarat Ioan Gurzău.

Chiar dacă acum fotbalul şimleuan se rezumă doar la nivel de Liga a IV-a, din sezonul următor, Sportul Şimleu va încerca să promoveze în Liga a III-a.

În acest sens a fost numit antrenor orădeanul George Zima, care în stagiunea trecută a fost o perioadă bună de timp principal în Liga a II-a, la Energeticeanul.

Noul tehnician de la Sportul a luat contact cu fotbalul şimleuan şi a fost prezent duminică la evenimentul de sub Măgură.

“Fotbalul şimleuan are o istorie frumoasă  şi noi ne dorim ca anul viitor, Şimleul să fie pe harta fotbalului românesc, la nivel de Liga a III-a.L-am rugat să vină şi pe domnul antrenor George Zima, pentru a se familiariza cu fotbalul de la Şimleu, să ştie despre trecutul fotbalistic din oraş. Promovarea în Liga a II-a rămâne cea mai mare performanţă, dar au mai fost şi alte perioade frumoase. Fotbalul şimleuan are o istorie îndelungată, iar noul antrenor va trebuie să pună umărul la promovare, ca anul viitor să avem ocazia să ne bucurăm din nou de momente frumoase”, a mai spus fostul conducător de la Silvania, care din iarnă ocupă funcţia de preşedinte la Sportul.

Sportul Şimleu se va reuni sub comanda lui George Zima din 23 iulie, urmând să facă pregătirile pe plan local.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL