Connect with us

FOTBAL

Marius Paşca rămâne la Gîlgău, iar Dumbrava are ambiţii mari în noul sezon!  


Tehnicianul va continua pe banca vicecampioanei Sălajului şi în campionatul următor obiectivul rămâne câştigarea campionatului. În acest sens nu va pleca niciun jucător de la echipă, iar în zilele următoare se vor aduce întăriri


De când Marius Paşca a preluat banca tehnică de la Dumbrava Gîlgău, echipa şi-a propus în fiecare sezon câştigarea titlului. A reuşit doar o singură dată, în stagiunea 2016 – 2017, însă nu a izbutit şi promovarea în Liga a III-a, fiind învinsă la baraj de Unirea Tăşnad.

În ultimii doi ani, Dumbrava a pierdut bătălia pentru primul loc în detrimentul Unirii Mirşid, dar de fiecare dată s-a încurcat de o altă rivală, Rapid Jibou. Dacă în stagiunea 2017 – 2018, jiboaunii au învins în ultima etapă chiar la Gîlgău, iar titlu a ajuns la Mirşid, în stagiunea trecut, Rapid Jibou a repetat isprava şi cu trei etape a câştigat tot pe terenul Dumbravei, fapt pentru care misiunea celor din Gîlgău de a se clasa pe primul loc a devenit imposibilă.

Vicecampioana Sălajului nu abandonează lupta şi în sezonul următor obiectivul rămâne câştigarea campionatului şi promovarea în Liga a III-a.

În acest sens, Marius Paşca şi-a dat acordul şi a rămas la Dumbrava.

“Am avut o înţelegere cu domnul primar, am pus la punct mai multe detalii şi am convenit să rămân la Dumbrava împreună cu jucătorii. Ne-am propus de fiecare dată să fim campioni şi implicit să câştigăm barajul de promovare, însă din păcate în ultimii trei ani am reuşit doar o singură dată să luăm titlu. Dar, de două ori am pierdut pe mâna noastră campionatul, în meciurile cu Rapid Jibou”, ne-a declarat Marius Paşca.

Pentru sezonul următor, Dumbrava Gîlgău va miza pe acelaşi lot, iar toţi jucătorii şi-au dat acordul să continue. Oricum, tehnicianul Marius Paşca vrea şi câteva întăriri, iar primul transfer pentru noul sezon ar putea fi Andrei Bene. Jucătorul a mai evoluat la Gîlgău-Almaşului în sezonul 2016 – 2017 când Dumbrava a câştigat campionatului, iar în ultimii doi ani, Andrei Bene a evoluat în Liga a IV-a Maramureş, la Lăpuşul Tg. Lăpuş.

“Am discutat cu fiecare jucător în parte şi toţi şi-au manifestat dorinţa de a continua, ţinând cont şi de condiţiile pe care le oferim şi de stabilitate. În mare parte vom avea acelaşi lot, dar vom mai face şi câteva transferuri. Deja am discutat cu Andrei Bene şi el va reveni la Dumbrava, dar mai vrem să aducem un atacant şi un mijlocaş”, ne-a declarat Marius Paşca.

Dumbrava a început pregătirile

Dumbrava Gîlgău este cea mai activă echipă din Liga a IV-a, iar din această săpămână a început pregătirile în vederea noului sezon. Marius Paşca a efectuat marţi primul antrenament, iar a doua şedinţă de pregătire a avut loc  joi. Vineri, vicecampioana Sălajului a susţinut şi primul joc de verificare, cu Sporting Zalău, câştigătoarea Seriei Vest din Liga a V-a.

Săptămâna viitoare, antrenorul a programat o pregătire centralizată, cu un antrenament în fiecare zi, după care Dumbrava va continua seria partidelor amicale, iar cel mai probabil va fi fixat şi un joc de verificare cu SCM Zalău, reprezentanta Sălajului în Liga a III-a.

 

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL