Connect with us

FOTBAL

Emil Ştef: “A fost o perioadă frumoasă la FC Silvania, pe care nu o voi uita niciodată”


Fostul portar al Silvaniei a revenit duminica trecută sub Măgură pentru un eveniment special în care s-au sărbătorit 10 ani de la promovara în liga secundă a echipei şimleuane


După ce a promovat în liga secundă, la FC Silvania au ajuns jucători cu experienţă. Pe postul de portar a fost adus Emil Ştef, cel care ani buni a fost şi la CFR Cluj.Emil Ştef a fost prezent la întâlnirea de duminică şi şi-a adus aminte cu mare drag de clipele în care a fost portarul Silvaniei, în Liga a II-a.

“Este lăudabilă iniţiativa celor de la Şimleu, care au pus la cale această întâlnire. Nu am venit chiar toţi, dar cei care am fost prezenţi am făcut o mişcare şi am avut ocazia să depanăm amintiri. Au trecut 10 ani de când Silvania a ajuns în Liga a II-a, dar a fost o perioadă foarte frumoasă, iar acele clipe nu le uităm. Chiar dacă am fost o echipă dintr-un oraş mic, aici a fost o emulaţie mare şi îmi aduc aminte cu mare drag.Peisajul de sub Măgură şi stadionul din Şimleu mă face să îmi aduc aminte cu nostalgie de vremurile când jucam aici”, a declarat Emil Ştef, care este convins că oraşul de sub Măgură va ajunge din nou să aibă reprezentantă cel puţin în Liga a III-a, avându-l pe Ioan Gurzău în conducere.

“Domnul Ioan Gurzău este un conducător bun, are idealuri mari şi atunci cu siguranţă, Şimleul va obţine ceea ce îşi propune şi va ajunge în Liga a III-a”, a mai spus Emil Ştef.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL