Connect with us

DIVIZIA A1

Goran Skundric, după ce a semnat cu vicecampioana României: “Vin la Zalău să câştig campionatul şi Cupa României!”


Liberoul sârb, care în carieră a mai evoluat în România la CVM Tomis Constanţa şi Tricolorul Ploieşti, crede că CS Volei Municipal poate face un sezon chiar mai bun decât anul trecut


Cum libero-ul Philipp Kroiss a plecat de la Zalău după terminarea sezonului, conducerea a trebuit să găsească rapid un alt înlocuitor.

S-a apelat la un jucător cu experienţă, astfel că la Zalău a fost transferat sârbul Goran Skundric. În vârstă de 31 de ani, voleibalistul este internaţional sârb şi are un CV bogat, el evoluând  în trecut la echipe importante din România, dar şi în alte ţări.

În stagiunea 2015 – 2016 a fost la Tomis Constanţa, iar în sezonul 2016 – 2017, Skundric a evoluat la Tricolorul Ploieşti.Libero-ul care măsoară 1,97 m a trecut şi prin Franţa, la Grand Nancy Volley-Ball, în perioada 2017 – 2018, iar în ultimul sezon a fost la puternica formaţie din Serbia -Vojvodina Novi Sad.

Tot în ţara natală, jucătorul a mai fost la echipe precum Ribnica Kraljevo, Derdap Kladovo şi Klek Srbijašume.

 “Am primit o ofertă foarte bună de la Zalău. Având în vedere condiţiile foarte bune de acolo şi faptul că Volei Municipal s-a aflat mereu în top 4 şi întotdeauna s-a luptat pentru câştigarea trofeelor, vin acolo cu gândul să câştigăm campionatul şi Cupa României. Am avut o ofertă de la Zalău şi înainte de startul sezonului trecut, însă, atunci nu ne-am înţeles şi în cele din urmă am jucat în Serbia. Dar, a doua oară a fost cu noroc şi sunt fericit că voi evolua la Volei Municipal Zalău”, ne-a declarat Goran Škundrić, care a semnat un contract valabil pe un an.

După Tomis Constanţa şi Tricolorul Ploieşti, Skundric va fi la a treia experienţă în România.

“După opinia mea, nivelul campionatului românesc este în creştere de la an la an pentru că nu există o restricţie în ceea ce priveşte numărul jucătorilor străini. Am jucat câte un an la Constanţa şi Ploieşti şi aceasta va fi a treia experienţă în România”, a mai spus voleibalistul.

Volei Municipal Zalău şi-a adus şi al doilea libero

Campania de achiziţii a început la Zalău de  luna trecută, iar primul jucător care şi-a dat acordul pentru a veni la Volei Municipal a fost Alexandru Muscină de la Steaua Bucureşti. Tot de la Steaua a fost adus şi al doilea libero, este vorba de tânărul George Gavriz, care are 22 de ani.

Voleibalistul a fost în lotul bucureştenilor în ultimele două sezoane, iar în 2016 a fost şi la Tomis Constanţa.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1