Connect with us

FOTBAL

Daniel Sabou: “Nu am vrut şi nu îmi doresc funcţii la SCM Zalău. Prioritatea mea a fost sprijinirea echipei ca să promoveze”


Preşedintele AJF Sălaj a ţinut să facă unele precizări referitoare la situaţia de la SCM Zalău, după ce unele ”voci” l-au acuzat că ar fi dorit să ocupe funcţii în cadrul clubului. Cu această ocazie, conducătorul fotbalului sălăjean a răspuns şi acuzelor venite din partea lui Flore Pop, directorul sportiv de la Unirea Mirşid


Sălajul are din nou echipă de Liga a III-a, după ce Unirea Mirşid a câştigat barajul de promovare şi mai apoi a cedat drepturile sportive şi de participare în campionat la SCM Zalău.

Activitatea fotbalistică la acest club a început mai greoi, iar în jurul clubului s-au născut discuţii aprinse. Asta mai ales după ce Flore Pop nu a mai ajuns la echipă împreună cu jucătorii de la Mirşid, directorul sportiv de la campioana Sălajului afirmând că nu a fost dorit de Marcel Doru Ţîrle şi Daniel Sabou.

Preşedintele AJF Sălaj a ţinut să explice că singurul său rol în activitatea de la SCM Zalău a fost de a ajuta în demersurile necesare pentru înscrierea clubului în Liga a III-a.

Nu vreau să intru în polemici cu Flore Pop, dar doresc să fac câteva precizări,pentru că au apărut tot felul de acuze și discuții care nu au nicio bază reală.De la început vreau să se înțeleagă clar, nu am vrut, nu îmi doresc funcții la club, și în niciun moment nu a fost vorba de o implicare a mea, oficială, la  SCM Zalău.Prioritatea mea a fost sprijinirea echipei ca să promoveze la liga a 3-a,lucru pe care l-am și spus înainte de alegeri.Cei care arunca tot  felul de acuze ar trebui să se intereseze de toate demersurile pe care le-am facut la FRF pentru a rezolva situatia clubului nou înființat,precum și alte aspecte de natură sportivă”,a spus Daniel Sabou, care a răspuns şi afirmaţiilor venite din partea lui Flore Pop.

“Niciodată nu am spus că nu are ce căuta Flore Pop la SCM Zalau,mai mult decât atât, am afirmat  că din punct de vedere moral, ar trebui să facă parte din stuctura clubului.Opiniile și sprijinul meu în aceasta perioadă au fost strict pe partea tehnică,nu am cum să impun sau să impiedic pe cineva să facă parte din structura SCM Zalău. La întâlnirea la care am participat și eu,au fost multe discuții, cele mai importante aspecte fiind înființarea clubului și rezolvarea dreptului de participare la liga a 3-a. Nici nu se știa cine va fi antrenor,sau organigrama clubului din punct de vedere sportiv, așa ca era prematur să se vorbeasca de alte lucruri.E ușor să îți dorești anumiți jucători,dar trebuie să cunoști situația contractuală a acestora, modul în care urmează să îi aduci la club,antrenorul care va fi la echipă sau bugetul exact,ca să ști ce poți să le oferi. Domnul Florin Pop nu cunoaşte probabil,nici alte amănunte care țin de promovarea echipei, nici nu aminteşte faptul că dupa meciul de retur al barajului, le-am înmânat în vestiar, cu ajutorul unui sponsor, o sumă de bani pentru premiere. Eu îl asigur în continuare de sprijinul AJF Salaj,la fel cum am facut-o de atâtea ori până acum, și îi urez mult succes mai departe,dar ar fi bine sa nu mai arunce asa usor cu cuvinte, oricât de supărătoare ar fi situația pentru el”, a mai precizat Daniel Sabou.

Conducătorul fotbalului sălăjean a urat succes în noul sezon celor de la SCM Zalău, club pe care îl asigură de sprijin în activitatea sportivă din partea AJF Sălaj.

“Aportul meu sau al altora, e mai puțin important acum,consider că ar trebui lăsate orice orgolii deoparte și sprijinit acest club,pentru că e foarte greu să promovezi și să susții la liga a 3-a un club de fotbal.Județul Sălaj avea nevoie de aceasta echipă,pentru a avea unde performa  tinerii talentați de la noi.Am avut mereu jucători buni , iar  publicul iubitor de fotbal merita o echipă,cel puțin la liga a 3-a.Urez mult succes echipei SCM Zalau, sper să reușească performanțe cât mai bune în sezonul care urmeaza, si îi asigur că atât timp cât voi fi președinte la AJF Sălaj,o să sprijin neconditionat activitatea lor sportivă”,a încheiat Daniel Sabou în dreptul său la replică.

                                                                                       

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL