Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău s-a prezentat onorabil în faţa unei fruntaşe din Liga a III-a


În primul amical al verii, gruparea antrenată de Alexandru Pop a pierdut cu 3 – 0, dar a avut şi momente bune pentru primul joc tocmai cu o grupare ce are pretenţii de promovare în Liga a II-a. Astfel, în meciul de vineri cu Fotbal Comuna Recea, zălăuanii au avut câteva ocazii importante, dar au ratat şi un penalty la 2 – 0


Activitatea fotbalistică la SCM Zalău a început de luni, când antrenorul Alexandru Pop şi secundul Claudiu Cornaci au programat reunirea lotului, la care s-au prezentat 22 de jucători. La primele antrenamente au mai apărut şi alte noutăţi, astfel că toţi jucătorii au putut fi văzuţi la treabă şi în primul amical al verii.

Deşi SCM Zalău a început de la zero, fără un nucleu de bază, oficialii echipei au programat un amical tare, la doar patru zile de la reunire.

Astfel, vineri dimineaţă, SCM Zalău a întâlnit o fruntaşă din Liga a III-a, Fotbal Comuna Recea, care în sezonul viitor vrea să fie o candidată la promovarea în liga secundă.

În ciuda adversarului dificil, gruparea de sub Meseş s-a prezentat onorabil. Scorul a contat mai puţin într-un astfel de joc, iar antrenorul “Duţu” Pop a vrut să vadă potenţialul fiecărui jucător. SCM a pierdut cu 3 – 0, dar spre surprinderea multora a practicat în unele momente un joc bun, a avut ocazii importante, dar a ratat şi un penalty la 2 – 0 prin Alex Turcu.

S-a jucat trei reprize a câte 30 de minute, iar în fiecare repriză, Fotbal Comuna Recea a marcat câte un gol. După ce zălăuanii au ratat penalty în repriza a III-a, pe următorul atac şi Recea a avut o lovitură de la 11 m, pe care a fructificat-o, astfel că scorul final a fost 3 – 0.

“Am întâlnit o echipă cu pretenţii la promovarea în Liga a II-a şi sunt mulţumit de cum s-au prezentat jucătorii. Totuşi, avem doar 4 zile de pregătire împreună, dar am stat bine în teren şi ne-am creat ocazii. Experienţa adversarilor şi-a spus cuvântul, dar la acest joc nu m-a interesat scorul. Am mai avea nevoie de trei jucători cu experienţă, pe care sper să-i am la dispoziţie în următoarele zile. Pentru primul amical ne-am mişcat bine, dar mai avem mult de muncit”, ne-a declarat antrenorul Alexandru Pop.

SCM Zalău va continua pregătirea pe plan local, urmând ca în perioada următoare să mai susţină şi alte jocuri amicale cu adversari din Liga a III-a.

Fotbal Comuna Recea – SCM Zalău 3 – 0 

SCM Zalău: Claudiu Băican – Mureşan, Varga Markusz (Unirea Tăşnad), Raul Irimeş, Rareş Petruţ, Alex Turcu, Humadi Ali Ahmed (Viitorul Borş), Sebastian Duma, Alexandru Costea (Sebeş), Vlad Marin (U Cluj) şi Adelin Moroşan. Au mai intrat: Andrei Pop, Tudor Mare – Tudor Hozan, Alin Chende, Dănuţ Roşca, Andrei Bene, Daniel Supuran, Iustin Ardelean, Vasile Ilieş, Mândrean (Gaz Metan II Mediaş), Vlad Costea (Sebeş), Radu Buscan şi Dan Sîrbu. Antrenori: Alexandru Pop (principal) şi Claudiu Cornaci (secund)

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL