Connect with us

DIVIZIA A1

Volei Municipal Zalău a mai transferat un jucător de la Steaua Bucureşti


Extrema Ovidiu Darlaczi a ajuns la Volei Municipal după ce în sezonul trecut a fost la Steaua, formaţie de la care au mai fost aduşi în această vară alţi doi jucători dar şi antrenorul Bogdan Tănase


Steaua Bucureşti s-a retras din Divizia A1 în această vară, iar majoritatea jucătorilor au plecat spre alte destinaţii. Antrenorul Bogdan Tănase a ajuns la Volei Municipal Zalău, iar trei dintre jucători l-au urmat la vicecampioana României.

Coordonatorul Alexandru Muscină şi libero-ul George Gavriz au fost printre primele achiziţii de la Steaua efectuate de gruparea de sub Meseş, care zilele trecute l-a transferat şi pe tânărul Ovidiu Darlaczi, care joacă pe postul de extremă.

În vârstă de 21 de ani, Darlaczi este originar din Timişoara şi a început voleiul la CSS Bega. În Divizia A1 a mai fost la CSU Vest Timişoara, Tomis Constanţa, Tricolorul Ploieşti şi Steaua Bucureşti. Chiar dacă în Divizia A1 a jucat mai puţin, Ovidiu Darlaczi are în palmares titlul de campion cu Tricolorul Ploieşti, în sezonul 2017 – 2018.

 

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1