Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău susţine primul meci amical


La patru zile de la reunire, gruparea de sub Meseş va jua primul meci de verificare, în deplasare la Fotbal Comuna Recea, partida urmând a avea loc vineri, de la ora 10.30


Deşi încă este în etapa de a-şi forma lotul pentru Liga a III-a, SCM Zalău va susţine la final de săptămână şi primul meci amical. Dacă iniţial se dorea pentru weekend un joc şcoală la Zalău, până la urmă sălăjenii vor face o partidă de pregătire în faţa maramureşenilor de la ACS Fotbal Comuna Recea, o fruntaşă în sezonul trecut în Seria V din Liga a III-a.  Întâlnirea va avea loc vineri, de la ora 10.30, la Recea.

Între timp, sub comanda antrenorilor Alexandru Pop şi Claudiu Cornaci s-au mai prezentat şi alţi jucători sălăjeni, cât  şi jucători din afara judeţului, toţi urmând a fi testaţi în primul meci de verificare.

Şase săptămâni va avea la dispoziţie SCM Zalău să pregătească startul campionatului din Liga a III-a, care se va da pe 24 august. Gruparea de sub Meseş va susţine primul meci oficial mult mai devreme, urmând ca pe 31 iulie să evolueze în prima fază a Cupei României.

 

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL