Connect with us

FOTBAL

Flore Pop s-a ales cu un gust amar după promovarea în Liga a III-a!


Directorul sportiv de la campioana Sălajului spera să facă parte din conducerea de la SCM Zalău, iar în acest sens a venit cu un proiect, dar se pare că nu a fost dorit la noua gruparea care va reprezenta judeţul în eşalonul al treilea din fotbalul românesc. “Sunt dezamăgit de modul în care am fost tratat şi umilit de domnul Marcel Doru Ţîrle  şi de preşedintele AJF Sălaj, Daniel Sabou”, a spus oficialul de la Unirea Mirşid


Încă din iarnă, Unirea Mirşid a venit cu propunerea ca în cazul unei promovări în Liga a III-a să cedeze drepturile sportive şi de participare în eşalonul superior la Zalău, tocmai pentru ca în oraşul de sub Meseş să apară din nou o echipă de Liga a III-a. În acest sens, după ce Unirea a câştigat barajul cu Viitorul Ulmeni, autorităţile locale s-au grăbit pentru a forma SCM Zalău, iar săptămânile trecute s-au făcut toate demersurile. Această cedare s-a făcut fără nicio pretenţie, însă la SCM Zalău sperau să ajungă şi unele persoane care s-au ocupat de Unirea Mirşid. Flore Pop, directorul sportiv de la campioana Sălajului a venit în acest sens cu un proiect bine structurat, în care a inclus jucători din Sălaj, antrenor, dar şi persoane care să facă parte din conducere, dar din câte se pare nu a fost dorit la noua grupare.

Marcel Doru Ţîrle a fost cel care s-a ocupat de demersurile la SCM Zalău, iar în “peisaj” a apărut şi preşedintele AJF Sălaj – Daniel Sabou. Potritiv lui Flore Pop, cei doi s-au împotrivit ca acesta să fie în conducerea de la SCM Zalău. “Domnul Marcel Doru Ţîrle şi preşedintele AJF Sălaj Daniel Sabou, mi-au spus în faţă că nu am ce căuta în Liga a III-a ca şi director sportiv.  Consider că am făcut o treabă excelentă în cei şapte ani la Unirea Mirşid şi meritam să fiu acolo în conducere la SCM Zalău.  Am vrut să mi se dea o şansă un an de zile, pentru că obiectivul echipei nu este unul foarte îndrăzneţ, salvarea de la retrogradare. Am vrut să fac o echipă doar din sălăjeni şi am prezentat un proiect numai cu jucători din Sălaj, cu care am vorbit personal. Erau inclusiv jucători de Liga a III-a din Sălaj care şi-ar fi dorit să vină şi să joace la Zalău, dar Doru Ţîrle şi Daniel Sabou nu au fost de  acord”, ne-a declarat Flore Pop.

Acesta spune că s-a simţit umilit de cele două persoane. “Mi s-a propus să fiu şi eu ceva pe lângă echipă, de genul băiatul cu apa sau cu mingile. Practic, am fost umilit şi nu am acceptat ca din omul care a făcut totul la echipa din Mirşid şi am promovat la Liga a III-a să ajung într-o astfel de situaţie. Sunt dezamăgit de modul cum am fost tratat de domnul Marcel Doru Ţîrle şi de domnul preşedinte Daniel Sabou”, mai spus Flore Pop.

Fostul director sportiv de la campioana Sălajului susţine că întreg meritul pentru promovarea în Liga a III-a aparţine celor de la Unirea Mirşid.

“În iarnă, domnul Marcel Doru Ţîrle ne-a promis marea cu sarea, dar a trecut un retur în care nu ne-a ajutat. S-a câştigat campionatul, s-a promovat în Liga a III-a, pe spatele meu, al  domnului primar Călin Bereschi şi pe spatele jucătorilor. Daniel Sabou şi Marcel Doru Ţîrle au merit ZERO. Nimeni de la Zalău nu ne-a ajutat cu ceva, iar meritul 100% este al Primăriei din Mirşid. După promovare, nu a venit nimeni de la Zalău în vestiarul băieţilor să-i felicite, ca să nu zic că nu s-a oferit măcar o masă băieţilor după baraj. Se pare că am fost luaţi de proşti, iar cu niciun efort, Zalăul va avea echipă de Liga III-a. Este ca şi când faci un tort, cu blat, frişcă şi când să mâncăm şi noi o felie de tort ne-a fost luată de la gură. Cert este că prin promovarea în Liga a III-a a Unirii Mirşid s-a dat un loc de muncă unor oameni. Nu am nimic cu SCM Zalău, eu chiar le-am spus la toţi jucătorii de la Mirşid să plece la Zalău”, a mai spus Flore Pop.

Flore Pop: “Preşedintele AJF Sălaj vrea să fie peste tot şi crede că le poate face pe toate”

 În “peisajul” SCM Zalău a apărut şi Daniel Sabou, preşedintele de la AJF Sălaj, iar surse din cadrul clubului au şi declarat că acesta ar putea fi coordonatorul Centrului de copii şi juniori!

Preşedintele Daniel Sabou a participat la unele întâlniri între SCM Zalău şi cei de la Unirea Mirşid, dar se pare că acest aspect a deranjat în rândul unora din fotbalul sălăjean.

“Sper ca oamenii din Sălaj care citesc acest articol să realizeze pe cine au votat şi la următoarele alegeri să ştie pe cine votează. Din ce observ eu, Daniel Sabou vrea să fie peste tot şi crede că le poate face toate. Ar trebui să îşi vadă mai mult de AJF Sălaj unde sunt probleme destul de  grave”, a declarat Flore Pop.

Deşi a fost vizibil dezamăgit de cum a fost tratat, Flore Pop a ţinut să ureze succes celor de la SCM Zalău.

“Le doresc multă baftă celor de la SCM Zalău şi sper să facă o echipă cu sălăjeni. Să nu ne trezim din nou cu jucători din afara judeţului. Aşteptăm cu sufletul la gură o echipă cu jucători din Sălaj, pentru că Unirea Mirşid şi-a propus să promoveze în Liga a III-a pentru jucătorii din Sălaj. Noi am muncit să ajungem la acest nivel pentru ca jucătorii din Sălaj să aibă şansa de a juca la un nivel superior. În ceea ce mă priveşte, eu voi fi la o altă echipă împreună cu mai mulţi jucători de la Mirşid. Vreau să spun că oamenii care cunosc fotbal apreciază rezultatele”, a mai spus Flore Pop.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. ciki

    19 July 2019 at 12:05

    tu chiar cunosti fotbal.peste tot duci numai scandal si reclamatii.te lauzi cu munca altora.pune mana pe lopata si tu sa vezi cum e cu munca in echipa ca la bani ai fost primul.si sa fim sinceri tu nu poti sa fii imaginea unui club in liga 3-a

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL