Connect with us

HANDBAL

Amical de lux. HC Zalău îşi măsoară forţele cu campioana României!


La prima partidă de verificare din această vară, gruparea zălăuană va întâlni pe SCM Rm.Vâlcea, partida fiind programată joi după-amiază, la Cheile Grădiştei


De mai bine de o săptămână, HC Zalău a dat startul pregătirilor pentru sezonul 2019 – 2020, care va începe la finalul lunii august. Până atunci, gruparea sălăjeană are suficient timp la dispoziţie să se pună la punct cu pregătirea fizică şi tehnico-tactică, dar în acest sens, în perioada următoare, gruparea de sub Meseş va susţine o serie de partide de verificare.

Primul amical va fi unul de lux, iar HC Zalău urmează să îşi măsoare forţele cu campioana României, SCM Rm. Vâlcea. În această perioadă şi formaţia pregătită de Florentin Pera se află în cantonament la Cheile Grădiştei, astfel că tehnicianul campioanei a căzut de comun acord cu Gheorghe Tadici şi au programat un joc de verificare.

Acesta se va desfăşura joi după-amiază, în sala de sport de la Cheile Grădiştei şi va fi primul amical pentru ambele echipe. SCM Rm. Vâlcea a început mai devreme stagiul de pregătire, 11 iulie, în timp ce HC Zalău se află doar de câteva zile la munte.

SCM Rm. Vâlcea îşi va încheia cantonamentul vineri, când urmează să mai susţină o partidă de verificare şi cu Corona Braşov.

În schimb, HC Zalău va mai rămâne şi săptămâna viitoare în staţiunea montană şi pe lângă pregătirea fizică şi tehnico-tactică va mai disputa câteva jocuri amicale cu Dunărea Brăila şi SCM Gloria Buzău, formaţii care urmează să sosească în localitatea din judeţul Braşov.

În luna august, HC Zalău va participa la mai multe turnee de verificare, iar primul va fi pe terenul campioanei României. În perioada 2 – 3 august, gruparea de sub Meseş va avea ocazia să se dueleze cu echipe ce vor reprezenta România în cupele europene, urmând să întâlnească SCM Rm. Vâlcea, SCM Craiova şi Corona Braşov.

Vor urma turneele de la Cluj şi Zalău, dar şi o “dublă” amicală cu Gloria Bistriţa, urmând ca primul meci oficial să fie pe 31 august, când formaţia zălăuană va primi vizita vicecampioanei CSM Bucureşti

 

 

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL