Connect with us

FOTBAL

Vasile Jula va fi manager sportiv la SCM Zalău


“Sper să construim o echipă tânără, competitivă, care să practice un joc cât mai frumos”, a spus Lică, cel care a fost antrenorul campioanei Sălajului


În iarnă, Vasile Jula a revenit în circuitul fotbalistic şi a fost numit antrenor principal la Unirea Mirşid.

În doar câteva luni, cu “Lică” pe banca tehnică, Unirea a câştigat campionatul şi faza judeţeană a Cupei României.

Însă, cea mai mare performanţă reuşită de gruparea din Mirşid a fost câştigarea barajului şi promovarea în Liga a III-a.

După această realizare, Unirea a cedat drepturile sportive şi de participare în eşalonul superior la SCM Zalău, echipă care va reprezenta Sălajul în eşalonul al treilea.

În conducerea acestei echipe se va afla şi Vasile Jula. Fostul internaţional va fi numit manager sportiv şi speră ca prin experienţa sa să ajute la bunul mers al echipei.

“Ne bucurăm că la reunire au fost prezenţi foarte mulţi jucători. Vom avea de depus o muncă enorm de mare, dar sper să construim o echipă tânără, competitivă, care să practice un joc cât mai frumos şi să adunăm cât mai mulţi spectatori la meciuri. Lumea este dornică să vadă un fotbal frumos Zalău. Voi fi manager sportiv şi sper să ajut cu experienţa mea. În atâţia ani de activitate ştiu ce înseamnă sportul, ce dorinţe are un sportiv şi sper să-i pot ajuta cât mai bine. Mă voi implica cu tot ce am şi pot pentru a ajuta conducerea tehnică. Îmi  doresc foarte mult să reuşim”, ne-a declarat Vasile Jula.

Cinci jucători de la Unirea Mirşid au fost prezenţi la reunirea de la SCM Zalău, dar fostul antrenor al campioanei Sălajului se aştepta să vină mai mulţi.

“Au fost invitaţi toţi jucătorii de la Unirea Mirşid, dar este alegerea lor pe care o respectăm. Era o şansă pentru fiecare să joace la un alt nivel, iar cu o pregătire bună mulţi dintre ei puteau face faţă. Dar fiecare îşi alege drumul în viaţă”, a mai spus fostul internaţional.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 17 iulie.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. ion

    19 July 2019 at 15:47

    I-a furat postul lui Floare Pop. Naspa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL