Connect with us

Ştiri din Sălaj

Trei sălăjeni, admişi la magistratură!


La concursul organizat de Consiliul Superior al Magistraturii şi Institutul Naţional al Magistraturii au fost admişi și trei sălăjeni, e vorba despre Roxana Cîmpean – avocat în Baroul Sălaj, Florin Jula, dar şi despre Aurelian David, un zălăuan stabilit la Cluj-Napoca, acolo unde este consilier juridic la mai multe societăţi comerciale


În urma concursului organizat de Consiliul Superior al Magistraturii şi Institutul Naţional al magistraturii ce a avut loc în perioada 28 martie – 12 iulie, trei sălăjeni au fost admişi în magistratură!

În total, au fost 247 de participanţi, din care au fost admişi 198.

CSM a scos la concurs pentru admitere directă în magistratură 47 de posturi de procuror şi 48 de posturi de judecători la unităţile de parchet şi instanţele din ţară.

Cei trei sălăjeni au obţinut note peste 7, fiind declaraţi admişi. Este vorba de avocaţii Roxana Cîmpean şi Florin Jula, dar şi de Aurelian David – un zălăuan stabilit la Cluj-Napoca, acolo unde este consilier juridic la mai multe societăţi comerciale

În urma probelor eliminatorii, a testului grilă de verificare a cunoştiinţelor, a probei privind raţionamentul logic şi a interviului pe teme profesionale, cei trei sălăjeni au fost declaraţi admişi cu medii bune.

Intrată în Baroul Sălaj în anul 2013, Roxana Maria Cîmpean a obţinut la concursul de la Bucureşti media 8,66, de altfel şi cea mai mare medie obţinută dintre cei trei sălăjeni, iar Florin Jula a obţinut media 7,16.

Rezultate bune a avut şi David, cel care a obţinut media 8,60, prin care s-a clasat pe locul 54. La concursul de logică, zălăuanul a fost chiar unul dintre remarcaţii speciale, clasându-se pe locul 5, în condiţiile în care pe liste s-au aflat peste 600 de candidaţi!

“După muncă şi răsplată. Pregătirea a fost foarte grea, iar examenul la fel de greu. Până la urmă a ieșit bine, iar la logică m-am clasat pe locul 5, în condițiile în care pe listă s-au aflat nu mai puțin de 614 candidați! Vreau să spunem că 50% din rezultat e meritul soţiei mele, cea care m-a susţinut necondiționat în cei 3 ani de pregătire. Asteptăm acum proba psiho și examenul medical, după care vine repartizarea. Sunt mai multe locuri şi acestea se vor acorda în ordinea mediilor”, a declarat Aurelian David.

De precizat faptul că proaspătul magistrat de la Tribunalul Cluj a fost în anii trecuți și unul dintre cei mai buni șahiști prezenți la Cupa “Sportul Sălăjean”, competiţie organizată de ziarul nostru.

Pe final, nu ne rămâne decât să îi felicităm pe cei trei sălăjeni şi să îi vedem cât de repede în “pâine”!

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj