Connect with us

Sporturi

Consilierii locali au aprobat bugetul pentru Volei Municipal Zalău


Pentru sezonul 2019 – 2020, vicecampioana României va beneficia de un buget de 2,9 milioane lei din partea autortiăţilor locale, faţă de 3,15 milioane cât a alocat Primăria în stagiunea trecută


Deşi a avut parte o susţinere consistentă din partea autorităţilor locale, Volei Municipal Zalău nu a reuşit mare lucru.

Dacă acum două sezoane s-a clasat doar pe locul 4, în stagiunea trecută, gruparea de sub Meseş a fost vicecampioana României, cu toate că etape bune a fost în fotoliul de lider având şi 9 puncte avans faţă de ocupanta locului 2.

Conducerea tehnică dar şi cea administrativă nu a ştiut să gestioneze acest avantaj, iar Volei Municipal Zalău a încheiat  sezonul doar cu o medalie de argint,  în timp ce în Cupa României a ratat prezenţa în finală.

Cu toate că au fost probleme în acoperirea procentului de 10% din mediul privat, conducerea a reuşit să adune acel aport care a însemnat 350.000 lei, astfel că Volei Municipal Zalău a putut semna noul contract de finanţare cu autorităţile locale pentru sezonului 2019 – 2020.

Chiar dacă finanţarea din partea Primăriei este mai mică, totuşi autorităţile locale au fost foarte generoase cu Volei Municipal Zalău, care va primi pentru sezonul următor 2,9 milioane lei, buget care s-a aprobat săptămâna trecută, în şedinţa Consiliului Local.

În conturile clubului urmează să ajungă 1,7 milioane lei în prima parte a sezonului, urmând ca în retur, gruparea de sub Meseş să beneficieze de 1,2 milioane lei.

Faţă de anul trecut, conducerea clubului nu trebuie să se streseze foarte tare, având în vedere că  şi contribuţia din mediul privat s-a redus de la 10% la 2%, iar în aceste condiţii aportul va fi undeva la 60.000 de lei.

În stagiunea trecută, Volei Municipal Zalău a beneficiat din partea autorităţilor de 3,15 milioane de lei, dar acum susţinerea din partea Primăriei s-a redus cu 250.000 lei.

Obiectivul echipei: clasarea în primele şase locuri

Chiar dacă are un buget mai mic faţă de sezonul trecut, Volei Municipal Zalău rămâne o candidată la medalii, însă pentru a nu avea surprize neplăcute, obiectivul care va fi stabilit la vicecampioana României va fi o clasare în primele şase locuri.

“După ce vom avea finalizat lotul vom stabili exact obiectivul, dar sper să începem cu dreptul şi să terminăm campionatul în primele şase locuri, aşa cum ne-am propus”, a precizat primarul Zalăului, Ionel Ciunt.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Sporturi