Connect with us

FOTBAL

FOTO şi VIDEO. Prezenţă numeroasă la primul antrenament de la SCM Zalău


Antrenorul Alexandru Pop a programat reunirea lotului luni după-amiază la care s-au prezentat nu mai puţin de 22 de jucători, dintre care cinci de la campioana Sălajului, Unirea Mirşid


Sălajul are din nou echipă de fotbal, iar acest lucru se datorează în mod special celor de la Unirea Mirşid, care au câştigat barajul de promovare, iar mai apoi au cedat drepturile sportive şi de participare în Liga a III-a la SCM Zalău.

Noul club al municipalităţii şi-a început activitatea pe partea juridică, iar în primele săptămâni – Marcel Doru Ţîrle  s-a ocupat de toate demersurile pentru ca echipa să poată evolua în Liga a III-a. Vineri a fost numit şi antrenorul, iar Alexandru Pop a primit încredere şi va conduce noua echipă de fotbal a Zalăului, urmând să-i aibă alături pe Vasile Jula şi Claudiu Cornaci.

Activitatea fotbalistică la SCM Zalău a început cu adevărat luni după-amiază, când la Stadionul Municipal a avut loc reunirea lotului. Spre surprinderea tuturor, la prima şedinţă de pregătire au participat nu mai puţin de 22 de jucători, dintre care 19 sălăjeni!

Claudiu Băican, Alex Turcu, Sebastian Duma, Iustin Ardelean şi Ciprian Bărnuţiu au fost jucătorii de la Unirea Mirşid.

Tot cinci jucători s-au prezentat şi de la juniorii republicani A de la CS Atletic Zalău, acolo unde “Duţu” Pop a antrenat în ultimul an. Este vorba de Alin Chende, Adelin Moroşan, Mihai Ardelean, Raul Irimeş şi Alin Lazăr.

De la vicecampioana Sălajului – Dumbrava Gîlgău – au fost prezenţi Marius Haiduc, Sergiu Horvat şi Daniel Supuran, iar de la Rapid Jibou au venit Raul Brînduşe, Vasile Ilieş şi Tudor Hozan.

Trei portari au fost prezenţi la reunire, iar alături de experimentatul Claudiu Băican au mai venit Tudor Mare, dar şi Andrei Pop, cel care în ultima perioadă a fost la juniorii de la Universitatea Cluj.

Au venit şi trei jucători de la LPS Cluj – Andrei Longodor, Rareş Petruţ-Pop şi Mihai Popa, dar şi Andrei Bene, cel care în Sălaj a jucat ultima dată la Dumbrava Gîlgău, dar în ultima perioadă a fost la Lăpuşul Tg. Lăpuş.

Primul antrenament a fost de acomodare la efort, iar şedinţele de pregătire vor continua în această săptămână, urmând ca în zilele următoare, SCM Zalău să susţină şi primul joc amical.

Mai mult ca sigur, în zilele următoare vor mai apărea şi alte noutăţi la nivel de lot, urmând ca pe parcurs, antrenorul să se decidă asupra lotului final cu care va aborda startul sezonului.

 


Lotul prezent la reunire:

Claudiu Băican (1988), Tudor Mare (1997), Andrei Pop (2001) – Ciprian Bărnuţiu (1990), Andrei Bene (1992), Marius Haiduc (1992), Alin Chende (2000), Iustin Ardelean (2000), Sebastian Duma (1999), Sergiu Horvat (1998), Raul Brînduşe (1996), Alex Turcu (1987), Adelin Moroşan (2000), Mihai Ardelean (2002), Raul Irimeş (2000), Alin Lazăr (2001), Rareş Petruţ-Pop (2000), Andrei Longodor (2000), Mihai Popa (2000), Tudor Hozan (2001), Vasile Ilieş (2001) şi Daniel Supuran (1996)


 

Mai multe amănunte, în ediţia tipăriză a ziarului de miercuri, 17 iulie.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL