Connect with us

FOTBAL

SCHIMBARE RADICALĂ. Cei mai mulţi jucători de la Unirea Mirşid ajung la Rapid Jibou!


După ce au reuşit promovarea în Liga a III-a, cei mai importanţi jucători de la campioana Sălajului au ales să plece la Rapid Jibou, împreună cu directorul sportiv Flore Pop. Deşi o parte dintre ei au fost contactaţi de SCM Zalău, până la urmă nucleul de bază de la Unirea va merge spre gruparea de pe Someş care în sezonul următor va avea obiectiv câştigarea titlului


Unirea Mirşid a readus fotbalul sălăjean în Liga a III-a, după o pauză de doi ani.

Campioana Sălajului a câştigat barajul cu Viitorul Ulmeni și a cedat drepturile sportive şi de participare în eşalonul superior la SCM Zalău – noul club al municipiului.

În timp ce noul club a început demersurile pentru formarea lotului de jucători, nucleul de bază de la Unirea Mirşid a luat o decizie surprinzătoare.

Astfel, cei mai importanţi jucători de la campioana Sălajului au luat decizia de a merge la Rapid Jibou, împreună cu directorul sportiv – Flore Pop.

 “Jucătorii care au ales să fie alături de mine mă vor urma la Rapid Jibou. Cei care nu vor pleca la SCM Zalău vor veni cu mine la Jibou. Domnul primar Dan Ghiurco m-a convins că la Rapid Jibou se doreşte promvoarea în Liga a III-a din primul sezon şi ne va oferi cele mai bune condiţii pentru a reuşi acest lucru. Am avut o discuţie atât cu domnul primar, cât şi cu domnul preşedinte Marius Stana şi vom face o echipă puternică”, ne-a declarat Flore Pop.

Ionuţ Blaga, Radu Blaga, Ciprian Pavel, Mihai Bode şi Bogdan Ciaca sunt cei mai importanţi jucători care se vor muta în această vară la Rapid Jibou şi vor încerca să pună umărul la câştigarea campionatului, dar şi la promovarea în Liga a III-a, mai ales că primarul Dan Ghiurco a promis sprijin echipei de fotbal pentru realizarea acestor obiective.

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 17 iulie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL