Connect with us

Ştiri din Sălaj

Urmărire ca în filme. Şofer din Sălaj prins de mascaţi după ce a fugit de poliţiştii băimăreni


În noaptea de sâmbătă spre duminică, un tânăr zălăuan în vârstă de 27 de ani a fost urmărit pe străzile din municipiul Baia Mare. Întrucât sălăjeanul emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care, ulterior a indicat o valoare de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expriat


Inconştienţa la volan îşi face simţită prezenţa în continuare în rândul şoferilor sălăjeni, aceasta fiind exprimată fie prin viteza excesivă în comune şi localităţi, fie prin consumul unui “şpriţ”, două, sau chiar mai multe, în funcţie de “curaj”, înainte de a se urca la volan.

Astfel, în urma unor acţiuni organizate şi desfăşurate în decursul săptămânii trecute de către IPJ Maramureş, un zălăuan puţin “afumat” a fost identificat în timp ce conducea pe o stradă din Baia Mare, după ce acesta a încercat să fugă de poliţiştii rutieri.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 3.45, poliţiştii băimăreni au efectuat semnalele regulamentare de oprire a unui autoturism condus dinspre Piaţa Revoluţiei către strada Culturii din municipiu.

Şoferul şi-a continuat deplasarea, pătrunzând în intersecţia semaforizată pe culoarea roşie a semaforului electric aflat în funcţiune.

Fiind urmărit de către oamenii legii, şoferul a pătruns pe strada George Coşbuc.

Într-un final a oprit pe strada Victoriei, moment în care a fost imobilizat de către mascaţi.

În maşină se aflau doi tineri din Sălaj, care ulterior au fost percheziţionaţi.

La volan se afla un tânăr în vârstă de 27 de ani, domiciliat în municipiul Zalău.

În urma testării cu aparatul etilotest a fost indicată o valoare de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, poliţiştii au deschis dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infacţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj