Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău se reuneşte sub comanda lui Alexandru Pop


Antrenorul zălăuan a programat reunirea lotului în această după-amiază, de la ora 17.00, la Stadionul Municipal, unde sunt aşteptaţi cât mai mulţi jucători sălăjeni, atât de la Unirea Mirşid, cât şi de la alte formaţii, inclusiv CS Atletic Zalău


După ce şi-a desemnat antrenorul, SCM Zalău urmează să îşi formeze lotul cu care va participa în campionatul Ligii a III-a.

La acest aspect, tehnicianul Alexandru “Duţu” Pop a început să lucreze încă de vineri, după ce a fost numit în funcţie, astfel că a contactat mai mulţi jucători care sunt aşteptaţi la reunirea lotului din această după-amiază, de la ora 17.00, la Stadionul Municipal.

La primul antrenament sunt aşteptaţi cât mai mulţi jucători sălăjeni, atât de la Unirea Mirşid, cât şi de la alte grupări.

Claudiu Băican, Alex Turcu, Sebastian Duma şi Iustin Ardelean se pare că vor fi jucătorii care vor veni de la campioana Sălajului.

Tehnicianul “Duţu” Pop l-a contactat şi pe golgheterul Ciprian Pavel, însă acesta a refuzat să vină la SCM Zalău.

Fotbalistul care a marcat toate golurile la meciurile de baraj cu Viitorul Ulmeni (4 goluri) a preferat să rămână în Liga a IV-a, alături de Flore Pop, care are intenţii de a merge la o altă echipă cu care să câştige titlul!?

În lotul formaţiei de Liga a III-a s-ar putea regăsi mai mulţi jucători de la CS Atletic Zalău, care în sezonul trecut au evoluat în Campionatul Naţional de juniori republicani, acolo unde au avut rezultate bune.

Antrenorul speră ca din aceste zile să aibă un nucleu de jucători, iar în următoarele două săptămâni să aibă finalizat lotul.

Campionatul Ligii a III-a va începe pe 24 august, iar SCM Zalău va avea la dispoziţie şase săptămâni să se pregătească pentru debutul în eşalonul al treilea.

SCM Zalău va susţine primul meci oficial pe 31 iulie, când sunt programate jocurile din prima fază a Cupei României.

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 17 iulie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL