Connect with us

HANDBAL

Andreea Tecar: “HC Zalău e echipa cea mai potrivită pentru mine”


Handbalista de 21 de ani evoluează pe postul de inter dreapta şi vine de la Minaur Baia Mare, dar a mai lucrat cu Gheorghe Tadici şi la Naţionala de tineret, anul trecut, când a participat cu lotul României la Campionatul Mondial


HC Zalău şi-a rezolvat şi postul de inter dreapta după ce a transferat-o pe Andreea Tecar. Chiar dacă are doar 21 de ani, jucătoare are calităţi foarte bune şi drept urmare anul trecut a fost una dintre cele mai bune jucătoare de la Naţionala de tineret, care a participat la Campionatul Mondial din Ungaria, sub comanda lui Gheorghe Tadici.

Jucătoarea a evoluat ultima dată la Minaur Baia Mare, iar în sezonul trecut a marcat 22 de goluri pentru formaţia maramureşeană în prima ligă, dar speră să aibă o evoluţie mult mai bună în tricoul lui HC Zalău.

“Am venit la Zalău pentru a creşte în valoare şi pentru a ajuta echipa să obţină rezultate cât mai bune. Sperăm să facem un sezon cât mai bun şi să le aducem multe satisfacţii spectatorilor care ştiu că vin în număr mare la sală. Sper să îmi găsesc locul la Zalău şi să evoluez cât mai bine. În momentul de faţă, HC Zalău este echipa cea mai potrivită pentru mine. Ştiu că domnul Gheorghe Tadici este un antrenor foarte bun, cu multă experienţă şi sunt convins că voi face o treabă foarte bună cu dânsul”, ne-a declarat Andreea Tecar.

Jucătoarea originară din Baia Mare a început handbalul la vârsta de 7 ani, la CS Extrem Baia Mare, după care a continuat la CSS 2 Baia Mare. Din 2016 a fost legitimată la Minaur Baia Mare, formaţie cu care anul trecut a debutat în Liga Naţională. Tecar a fost convocată în acest an şi la lotul B de senioare a României cu care a participat la un turneu de pregătire, în Polonia.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL