Connect with us

DIVIZIA A1

Volei Municipal Zalău a mai transferat un internaţional din Ungaria


În vârstă de 29 de ani, jucătorul evoluează pe postul de universal şi vine de la campioana Ungariei, Vegyesz Kazincbarcika


Volei Municipal Zalău şi-a conturat în mare parte lotul pentru sezonul 2019 – 2020. După ce a reuşit să acopere acel procent de 10% din contractul anterior de finanţare cu Primăria Zalău, vicecampioana României a aflat în această săptămână că va primi finanţare de la autorităţile locale şi pentru stagiunea următoare.

În aceste condiţii s-au făcut transferuri masive în ultimele zile, iar în cursul zilei de vineri, Volei Municipal Zalău a transferat şi un internaţional din Ungaria.

David Szabo (13.01.1990) este universal şi vine la poalele Meseşului de la campioana Ungariei – VRCK Vegyesz Kazincbarcika, unde a jucat în ultimele două sezoane.

Jucătorul a mai trecut prin campionatul Turciei, la Konya Buyuksehir Belediye Sport, în campionatul din Coreea, la Wooricard Card Wibee, în Italia, la Itas Trentino, Volley Treviso, Calzedonia Verona şi  Mantova, dar a mai jucat şi în Austria şi Slovenia, la Hypo Tirol Innsbruck, respectiv OK Salonit Anhovo.

David Szabo are 205 cm şi din anul 2008 este jucător în echipa naţională a Ungariei.

 

Mai multe amănunte, în ediţia tipărită a ziarului de miercuri

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1