Connect with us

FOTBAL

EXCLUSIV: SCM Zalău şi-a desemnat antrenorul!


În această dimineaţă, noul club al Primăriei a găsit soluţia pentru postul de tehnician la echipa de fotbal. Deşi pe listă s-au aflat mai multe nume sonore din afara judeţului, până la urmă, SCM Zalău a apelat la un antrenor sălăjean, posesor de Licenţa A UEFA. Este vorba de Alexandru “Duţu” Pop, cel care în ultimii ani a pregătit diferite echipe de juniori de la FC Zalău, Viitorul şi Atletic


Încă de la înfiinţarea noului club s-a căutat soluţii pentru alcătuirea lotului la echipa de fotbal, dar mai ales pentru desemnarea antrenorului care o va pregăti pe SCM Zalău în Liga a III-a.

Aceasta în condiţiile în care, din primele zile s-a spus că Vasile Jula va face parte din staff, însă nu va fi antrenorul echipei.

Astfel, pe listă au apărut diferite variante, marea majoritate din afara judeţului. Marius Popescu şi Constantin Olariu au fost două dintre propuneri, însă niciuna nu s-a concretizat.

S-a luat în calcul ca echipa să aibă  în componenţa lotului doar jucători sălăjeni şi s-a apelat tot la o astfel de variantă şi pentru postul de antrenor.

Condiţia a fost ca acesta să fie posesor de Licenţa A UEFA, iar după mai multe discuţii a fost desemnat antrenorul.

Conducerea de la SCM Zalău a mers pe mâna lui Alexandru “Duţu” Pop, cel care va antrena în premieră o echipă de seniori.

Până în prezent, fostul atacant de la Armătura Zalău s-a ocupat doar de pregătirea juniorilor. De-a lungul anilor, el s-a aflat pe banca tehnică la juniorii republicani de la FC Zalău, apoi a pregăti grupe mai mici la Viitorul Zalău, pentru ca în sezonul trecută să fie tehnicianul echipei de juniori B de la Atletic Zalău.

“Pentru început, Alexandru Pop va fi varianta de antrenor la SCM Zalău. În urmă cu o oră am avut o discuţie cu el şi l-am rugat să întocmească o listă de jucători, iar luni o să vedem ce putem face. Mai erau nişte variante, dar am decis să începem cu ai noştri, cu sălăjeni. Mi-a plăcut mult şi atitudinea lui şi mi-a zis că va face totul din plăcere, chiar şi fără să fie plătit”, a declarat pentru Sportul Sălăjean, primarul Ionel Ciunt.

VOM REVENI CU MAI MULTE AMĂNUNTE!

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL