Connect with us

FOTBAL

Adrian Micaş a fost împrumutat din nou de “U” Cluj


Fotbalistul originar din Chieşd a fost prezent la reunirea lotului “alb-negrilor”, însă, nu va face parte din lotul formaţiei care va ataca promovarea în Liga 1 şi mijlocaşul va evolua încă un sezon la ACS FC Recea


Comuna Chieşd este o adevărată “comoară” în care se nasc talente, dar cele mai recente nume sunt, fără doar şi poate, Adrian Micaş şi Mario Tout, cel din urmă fiind la Academia “U” Luceafărul Cluj. În ceea ce îl priveşte pe Adrian, să spunem că acesta a ajuns la “U” Cluj în urmă cu doi ani şi a evoluat cu succes în Liga a III-a, ajutând echipa “şepcilor roşii” să promoveze în eşalonul secund.

Însă, ceva s-a schimbat în filozofia clubului şi Micaş nu şi-a găsit un loc în lotul clujenilor, iar sălăjeanul a fost împrumutat la ACS Fotbal Comuna Recea, în Liga a III-a. În tricoul maramureşenilor, mijlocaşul a avut evoluţii foarte bune, devenind titular în echipa antrenată de Romică Buia.

Cu 3 goluri şi peste 10 pase decisive, Micaş a ajutat echipa din Recea să încheie sezonul pe locul 2.

Prestaţiile lui au fost apreciate şi de publicul prezent la meciurile celor de la ACS FC Recea, dar şi de suporteri celor de la “U” Cluj, care au dorit să-l vadă din nou în tricoul “şepcilor roşii”.

De altfel, Adrian Micaş a fost prezent la reunirea lotului pregătit de Cristian Dulca şi s-a antrenat câteva zile cu “alb-negrii”, însă, după cum spuneam şi în articolul trecut, conducerea celor de la “U” Cluj au adoptat o altă strategie şi pe Cluj Arena a ajuns o colonie de jucători portughezi, printre care şi mijlocaşul defensiv André Ceitil Castanheira, desemnat cel mai bun jucător, pe acest post, în sezonul trecut din Liga a II-a portugheză.

În acest sens, din nou, Adrian Micaş nu şi-a găsit un loc în lotul lui “U” şi a fost împrumutat. Deşi au fost discuţii cu câteva formaţii din Liga a II-a, până la urmă, mijlocaşul a ales să continue la ACS FC Recea. La maramureşeni, Micaş va evolua  sub formă de împrumut în următorul sezon.

“O să continui sub formă de împrumut la Recea. Am ales această echipă pentru că acolo oamenii au încredere în mine şi simt că-mi pot îmbunătăţii evoluţiile. Ba chiar vreau să promovez cu Recea”, ne-a declarat Adrian Micaş, cel care astăzi, 12 iulie, împlineşte 21 de ani.

Să sperăm că sălăjeanul nostru va primi şansa pe care o merită şi în viitor îl vom putea vedea evoluând în tricoul celor de la “U” Cluj în Liga 1.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL