Connect with us

FOTBAL

Fotbalul şimleuan sărbătoreşte 10 ani de la promovarea în Liga a II-a


Foştii componenţi ai Silvaniei Şimleu, dar şi foşti fotbalişti care au jucat de-a lungul timpului la echipele de sub Măgură se vor reîntâlni duminică în cadrul unui eveniment special în care vor sărbători un deceniu de la cea mai bună performanţă a “sportului rege” din Şimleu


Fotbalul sălăjean a trecut prin clipe “negre” în ultimii doi ani, neavând echipă în ligile superioare. Au fost şi perioade de excepţie pentru “sportul rege” din Sălaj, iar o astfel de perioadă s-a întâmplat în urmă cu 10 ani, când Silvania Şimleu Silvaniei reuşea să promoveze în Liga a II-a.

La jocurile de baraj de la Deva, gruparea de sub Măgură a câştigat partidele cu CS Ineu şi FC Caracal, astfel că a reuşit cea mai mare performanţă din istoria fotbalului şimleuan.

Chiar luna trecută s-au împlinit 10 ani de la acea măreaţă realizare, iar acest moment va fi marcat duminică, când foştii componenţi ai Silvaniei dar şi foştii fotbalişti care au jucat de-a lungul timpului la echipele de sub Măgură se vor reîntâlni pentru a rememora acele clipe.

Între orele 10.00 şi 10.30, invitaţii sunt aşteptaţi la Stadionul “Măgura” din Şimleu, după care de la ora 11.00 şi până la ora 13.00 vor avea loc partide demonstrative între foştii fotbalişti ai Şimleului. După ora 13.30 este programată şi “repriza a III-a” unde se vor depăna amintiri din perioada de glorie a fotbalului şimleuan.

Cel care se ocupă de organizarea acestui eveniment este fostul preşedinte al Silvaniei – Ioan Gurzău – care se aşteaptă la o prezenţă numeroasă.

Între fotbaliştii care vor fi prezenţi duminică  la Şimleu se vor afla Ciprian Brata, Bogdan Miron, Dan Mureşan, Cristian Andor, George Petcuţ, Emil Ştef, Sebastian Ianc saut Schwarzkopf Istvan.

“În mare parte vor veni toţi foştii componenţi ai echipei care a fost în Liga a II-a. Şi-au anunţat prezenţa şi alţi jucători care au jucat de-a lungul anilor la echipele din Şimleu. Este un moment istoric pentru fotbalul şimleuan şi trebuie să ne bucurăm împreună cu cei care au contribuit la reuşitele de acum 10 ani, dar şi pentru ce s-a reuşit în fotbalul şimleuan de-a lungul anilor. Sper să fie un eveniment reuşit”, ne-a declarat Ioan Gurzău.

 

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL