Connect with us

HANDBAL

Gheorghe Tadici: “Andreea Tecar ne va ajuta şi va aduce un plus la echipă”


Interul dreapta de 21 de ani a fost ultima achiziţie a verii la HC Zalău. Handbalista a evoluat la Minaur Baia Mare, dar în ultima perioadă a fost şi la echipa naţională de tineret, unde a fost antrenată de Gheorghe Tadici, cel care a încercat să o transfere la Zalău şi în vara trecută


Cam cele mai importante jucătoare de la HC Zalău au plecat în vară de la echipă, este vorba de Roxana Szollosi, Paula Teodorescu, Raluca Irimia, Valentina Panici, dar şi Andrada Mihalcea.

Managerul Gheorghe Tadici a căutat rapid alte soluţii şi a transferat o serie de jucătoare tinere cu potenţial de a progresa. Gabriela Vrabie (LPS Brăila), Amalia Coman (CSM Bucureşti), Larisa Şerban (CSU Reşiţa), Sara Abed-Kader (CSM Slatina) şi Irina Ivan (Le Havre) au fost primele achiziţii la HC Zalău, ultima fiind jucătoarea cu cea mai mare experienţă, după ce a jucat mai mulţi ani în Liga Naţională la HCM Roman, “U” Cluj, Gloria Bistriţa, iar ultima dată în liga secundă din Franţa.

Cu câteva zile înainte de începerea pregătirilor, HC Zalău a mai bifat un transfer. Şi de data aceasta, antrenorul a preferat o jucătoare tânără, cu mari calităţi, care în anii trecuţi a făcut parte din lotul României de junioare şi tineret. Este vorba de Andreea Tecar (21 ani), un inter dreapta, care în ultimii doi ani a jucat pentru Minaur Baia Mare.

Handbalista a făcut parte anul trecut din lotul României la Campionatul Mondial de tineret, din Ungaria, unde a fost antrenată d Gheorghe Tadici.

Tehnicianul Zalăului a încercat să o transfere la Zalău încă din vara trecută, dar până la urmă, mutarea s-a făcut săptămâna trecută.

“Andreea Teacar este o jucătoare pe care o cunosc foarte bine de la lotul de tineret şi am avut intenţia să o transfer la Zalău şi vara trecută. Este o jucătoare stângace, cu o mână bună. Are posibilităţi mari de progres şi sunt sigur că ne va ajuta şi va aduce un plus la echipă”, ne-a declarat Gheorghe Tadici.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL