Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău va avea o organigramă minimală pentru acest an!

Noul club al municipalităţii va avea doar secţie de fotbal în acest an şi va evolua în Liga a III-a. Până la finalul anului, SCM Zalău va avea o susţinere financiară mai mică, de 350.000 de lei, astfel că în cadrul clubului se vor afla doar câteva perosane. “Vom funcţiona cu organigramă minimală şi probabil şi salariile nu vor fi foarte mari”, a spus primarul Ionel Ciunt


Înfiinţarea SCM Zalău devine o “pâine” de mâncat pentru mulţi “specialişti” ai fotbalului, care speră să prindă o funcţie în cadrul acestui club. Deja unele persoane şi-au şi depus CV-uri în speranţa că vor prinde un post bine plătit, însă primarul Ionel Ciunt a ţinut să lămurească unele aspecte în ceea ce priveşte organigrama acestui club.

“Acum vom funcţiona cu organigramă minimală şi probabil şi salariile nu vor fi  foarte mari. În şedinţa de joi vom aproba bugetul clubului pentru acest an şi vom şti şi organigrama clubului. Noi am aprobat în şedinţa anterioară a Consiliului Local o structură care se referă la toate secţiile pe care le avem în vedere să le înfiinţăm, probabil unele de anul viitor, atletism, lupte libere, probabil şi volei. Având în vedere că în acest an va funcţiona  doar secţia fotbal, vom avea o organigramă minimală, doar câteva persoane.  Vom avea o funcţie de director de club, care îşi va asuma răspunderea de funcţionare şi tot ce ţine de echipă. În maxim o lună trebuie să avem şi persoanele din organigramă, dar până atunci consilierul primarului pe probleme de sport se ocupă de toată treaba”, ne-a informat primarul Ionel Ciunt.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL